Μενού
  • Α-
  • Α+

Επαφή με άνθρωπο δεν θέλει να έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος -για λόγους υγείας- βρίσκεται εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους τη στιγμή που η δίκη του για τις κατηγορίες βιασμού και απόπειρες βιασμών βρίσκεται σε εξέλιξη. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο χωριό του στο Πωγώνι Ιωαννίνων μαζί με τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr, ο Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε στο χωριό του κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ ελάχιστοι γνώριζαν για το πού βρίσκεται αυτή την περίοδο. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης παραμένει όλη την ημέρα κλεισμένος στο σπίτι, δεν βγαίνει έξω ενώ για όλες τις ανάγκες του και τις προμήθειες του φροντίζει η σύζυγος του. Μάλιστα, κάποιοι κάτοικοι του χωριού έμαθαν για την άφιξη του και θέλησαν να τον επισκεφτούν όμως ενημερώθηκαν πως ο ίδιος δεν θέλει καμία επαφή με κανέναν, καθώς νιώθει πολύ άσχημα και σωματικά και ψυχολογικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA