Μενού
  • Α-
  • Α+

Επί ποδός βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές για τη σύλληψη του βιαστή με το τατουάζ που επιτέθηκε σε γυναίκες στο Παλαιό Φάληρο. Η Αστυνομία φαίνεται πως πλέον είναι κοντά στη σύλληψή του αφού υπάρχουν φωτογραφίες από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν καθαρά το πρόσωπό του και σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα έχει δοθεί εντολή για επαγρύπνηση στις περιπολίες. 

Διαβάστε ακόμη: Φως στο Τούνελ - Αγγελική Νικολούλη: Το τηλεφώνημα για τον βιαστή του Παλαιού Φαλήρου

«Υπάρχει μία κατεπείγουσα εντολή – διαταγή από το αρχηγείο της Αστυνομίας σε όλες τις αστυνομικές Αρχές για την αναζήτηση του ατόμου. Έχει δοθεί εντολή και στις περιπολίες» ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο MEGA. Σημείωσε πως από τα ηλεκτρονικά εργαστήρια της ελληνικής Αστυνομίας οι φωτογραφίες που βρίσκονται στη διάθεσή τους καταδεικνύουν ξεκάθαρα τον δράστη, κάτι που βοηθά πολύ στο να συλληφθεί άμεσα. Υπενθυμίζεται πως βάσει της περιγραφής που δόθηκε από την 34χρονη, ο άντρας μιλούσε άπταιστα ελληνικά και το χαρακτηριστικό του είναι ένα τατουάζ με δύο δαχτυλίδια στο μπράτσο του. «Για τον λόγο αυτό δόθηκε εντολή στους ενστόλους σε κάθε έλεγχο που κάνουν, να σηκώνουν μανίκια» συμπλήρωσε ο κ. Μπαλάσκας.

Παλαιό Φάληρο: Βίντεο ντοκουμέντο από τον βιαστή

Στο μεταξύ ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο από τη στιγμή της δράσης του βιαστή που απεικονίζεται η στιγμή που αιφνιδίασε 24χρονη με μαχαίρι και μπήκε στο αυτοκίνητό της. Η 24χρονη οδηγός μόλις έχει σταματήσει σε κόκκινο φανάρι με τον βιαστή να περιμένει στη γωνία μέσα στο σκοτάδι κρυμμένος πίσω από τους θάμνους.

Η ίδια στην κατάθεσή της στις Αρχές είπε: «Ενώ οδηγούσα το αυτοκίνητο της μητέρας μου σταμάτησα στο φανάρι ώστε να κατευθυνθώ προς τη Λεωφόρο Αμφιθέας εκείνη τη στιγμή χωρίς να το καταλάβω ο άγνωστος μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και έκατσε στο κάθισμα πίσω από τη θέση του οδηγού και υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου μου είπε να ξεκινήσω και να στρίψω δεξιά». Εκείνος την αναγκάζει να ξεκινήσει ενώ η ίδια τον εκλιπαρεί να την αφήσει! Η νεαρή γυναίκα τρομοκρατημένη ακολουθεί τις εντολές του βιαστή που την καθοδηγεί σε ένα οικόπεδο σε κοντινή απόσταση. «Αρχισε να με πιέζει με ένα αιχμηρό αντικείμενο στα πλευρά μου μου είπε να συνεχίσω να οδηγώ γιατί αλλιώς θα με μαχαίρωνε. Μου είπε να στρίψω δεξιά στο στενό και να πάω προς το οικόπεδο».

Για καλή της τύχη, η νεαρή γυναίκα όμως πάτησε γκάζι και οδήγησε το όχημά της μέχρι τη Λεωφόρο Αμφιθέας, παρά το γεγονός ότι ο βιαστής την απειλούσε με το μαχαίρι, εκείνη  βρήκε την ψυχραιμία να αντιδράσει και τελικά κατάφερε να σωθεί από τον επικίνδυνο άντρα. «Αρχισα να κορνάρω και σταμάτησα έξω από την καφετέρια», λέει ενώ με επίδοξος βιαστής βγήκε από το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε στο σκοτάδι! Η 24χρονη βγήκε σοκαρισμένη και ζήτησε βοήθεια από τους θαμώνες του μαγαζιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA