Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε αυτοκτονία οφείλεται όπως όλα δείχνουν ο θάνατος του 40χρονου αστυνομικού, ο οποίος έπεσε στην τρύπα της Τατάρνας στην Ευρυτανία, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένστολος που υπηρετούσε στην υποδιεύθυνση ασφάλειας δυτικής Αττικής, εντοπίστηκε νεκρός από ομάδα της ΕΜΑΚ, σε βάθος 60 μέτρων στην απόκοσμη τρύπα, στην οποία αναζητούσαν και την 48χρονη Ευρυδίκη, η οποία αγνοείται εδώ και περίπου έναν μήνα. Ο 40χρονος αστυνομικός, φέρεται να άφησε και κάποιο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε γιατί προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να τον ταλαιπωρούσε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το αυτοκίνητό του είχε βρεθεί το απόγευμα της Παρασκευής σε λίγα μέτρα απόσταση από το βάραθρο. Το είχε κλειδώσει κι είχε αφήσει το κλειδί στη ρόδα, ενώ μέσα είχε και το κινητό του τηλέφωνο. Φεύγοντας από το χωριό του, τον Τριπόταμο Αγράφων, είπε ότι πάει να βάλει καύσιμα στο αυτοκίνητο και δεν ξαναγύρισε.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA