Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό από την Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του «βιαστή με το τατουάζ» που έχει αναστατώσει το Παλαιό Φάληρο. Για τις δύο καταγγελίες για βιασμό και απόπειρα βιασμού, μίλησε στο Mega η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου, τονίζοντας ότι: «Προηγήθηκε η απόπειρα κατά της 24χρονης, και μία ώρα μετά έγινε ο βιασμός της κοπέλας. Δεν υπήρχε νωρίτερα καταγγελία στο Α.Τ. ούτε και στη ΓΑΔΑ για τον συγκεκριμένο δράστη. Προς το παρόν υπάρχουν μόνο αυτές οι δυο καταγγελίες».

Σύμφωνα με την κ. Δημογλίδου, ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης και πιθανολογείται ότι είναι κάτοικος του Παλαιού Φαλήρου καθώς κινείται πεζός. Ωστόσο, η αναζήτηση γίνεται σε όλο τον νομό Αττικής με βάση τα στοιχεία που έδωσαν οι κοπέλες, προσθέτοντας ότι «η περιγραφή που έδωσαν και οι δυο κοπέλες ταιριάζει απόλυτα, οπότε μιλάμε για τον ίδιο δράστη».

Όσον αφορά τα δυο βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας και στο ένα απεικονίζεται ο δράστης να εισβάλλει σε ένα κόκκινο ΙΧ και στο άλλο φαίνεται ένα μπλε όχημα να σταθμεύει μπροστά από την τζαμαρία ενός 24ωρου καταστήματος εστίασης, η εκπρόσωπος Τύπου ξεκαθάρισε: «Υπάρχει συγκεκριμένο βίντεο από το κατάστημα που σταμάτησε η κοπέλα στην οποία έγινε η απόπειρα. Για το άλλο βίντεο δεν υπάρχει καταγγελία στην Aστυνομία». Για αυτό όπως τόνισε, «θέλουμε ο κόσμος που έχει δει το υλικό και έχει πέσει κάτι στην αντίληψή του να ενημερώσει τις Αρχές», ενώ πρόσθεσε ότι «ο δράστης δεν είναι σεσημασμένος και δεν υπάρχουν φωτογραφίες για να δοθούν στη δημοσιότητα».

«Θα σηκώνουμε και τα μανίκια σε όποιον θεωρείται ύποπτος»

Τέλος, επισήμανε πως έχει δοθεί εντολή σε όλες τις αστυνομικές Αρχές και περιπολίες να κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο και μάλιστα, λόγω του χαρακτηριστικού τατουάζ που φέρει ο δράστης στο χέρι, οι αστυνομικοί θα σηκώνουν και τα μανίκια σε όποιον θεωρείται ύποπτος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Παρασκευή (28/10) το Mega έφερε στη δημοσιότητα βίντεο όπου φαίνεται ο δράστης να εισβάλλει στις πίσω θέσεις ενός κόκκινου οχήματος κρατώντας ένα μαχαίρι, που αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν της 24χρονης. Ωστόσο, όπως φαίνεται στο βίντεο το ΙΧ είναι κόκκινο και δεν ταυτίζεται με εκείνο της 24χρονης που κατήγγειλε την απόπειρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA