Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό του «βιαστή του τατουάζ», του 45χρονου άνδρα, αλβανικής καταγωγής που βίασε μία κοπέλα και αποπειράθηκε να βιάσει ακόμη μία στο Παλαιό Φάληρο, με τις πληροφορίες που έρχονται στο «φως» να είναι συνεχείς. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο 45χρονος που ταυτοποιήθηκε πλήρως χθες, Σάββατο, πήγε στην Αλβανία την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, μέσω της Κακαβιάς και βρίσκεται πλέον στην πόλη Αυλώνα.

Ο «βιαστής με το τατουάζ», που πήρε το συγκεκριμένο προσωνύμιο από το χαρακτηριστικό τατουάζ με τις δύο γραμμές που φέρει στο δεξί του μπράτσο, έμενε με τη μητέρα του στο Παλαιό Φάληρο, κοντά στην περιοχή που βίασε τη μία γυναίκα και έκανε απόπειρα εναντίον μιας ακόμη. Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, χτυπούσε τη μητέρα του, ενώ αντιμετώπιζε και πρόβλημα με το αλκοόλ. Παράλληλα, ήταν χωρισμένος και τα παιδιά του όπως και η σύζυγός του μένουν στην Αλβανία.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως οι Αρχές εξετάζουν μήπως υπάρχουν και άλλα θύματα του 45χρονου και για αυτό υπάρχουν εισηγήσεις να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του και η φωτογραφία του μήπως υπάρχουν και άλλα θύματά του τα οποία μέχρι στιγμής έχουν διστάσει να καταγγείλουν το γεγονός. Ενα τέτοιο ενδεχόμενο συζητείται και θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες. Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το DNA του καταζητούμενου, που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της πρώτης γυναίκας που επιχείρησε να βιάσει και στα ρούχα της δεύτερης που επιτέθηκε σε στάση λεωφορείου και κακοποίησε σεξουαλικά, τρεις ώρες αργότερα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 23 Οκτωβρίου.

«Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί προανακριτικά δύο υποθέσεων βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23-10-2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων. Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με την ταυτοποίηση του δράστη. 

Παλαιό Φάληρο: Οι επιθέσεις στις γυναίκες

Ο 45χρονος καταγγέλθηκε για βιασμό από 34χρονη σε στάση λεωφορείου τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Επίσης, σεξουαλική επίθεση κατήγγειλε και μία 24χρονη με τον 45χρονο να μπαίνει στο αυτοκίνητό της και να την απειλεί με μαχαίρι. Στο μεταξύ ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο από τη στιγμή της δράσης του βιαστή όπου απεικονίζεται η στιγμή που αιφνιδίασε 24χρονη με μαχαίρι και μπήκε στο αυτοκίνητό της. Η 24χρονη οδηγός μόλις έχει σταματήσει σε κόκκινο φανάρι με τον βιαστή να περιμένει στη γωνία μέσα στο σκοτάδι κρυμμένος πίσω από τους θάμνους.

Η ίδια στην κατάθεσή της στις Αρχές είπε: «Ενώ οδηγούσα το αυτοκίνητο της μητέρας μου σταμάτησα στο φανάρι ώστε να κατευθυνθώ προς τη Λεωφόρο Αμφιθέας εκείνη τη στιγμή χωρίς να το καταλάβω ο άγνωστος μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και έκατσε στο κάθισμα πίσω από τη θέση του οδηγού και υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου μου είπε να ξεκινήσω και να στρίψω δεξιά». Εκείνος την αναγκάζει να ξεκινήσει ενώ η ίδια τον εκλιπαρεί να την αφήσει! Η νεαρή γυναίκα τρομοκρατημένη ακολουθεί τις εντολές του βιαστή που την καθοδηγεί σε ένα οικόπεδο σε κοντινή απόσταση. «Αρχισε να με πιέζει με ένα αιχμηρό αντικείμενο στα πλευρά μου μου είπε να συνεχίσω να οδηγώ γιατί αλλιώς θα με μαχαίρωνε. Μου είπε να στρίψω δεξιά στο στενό και να πάω προς το οικόπεδο».

Για καλή της τύχη, η νεαρή γυναίκα όμως πάτησε γκάζι και οδήγησε το όχημά της μέχρι τη Λεωφόρο Αμφιθέας, παρά το γεγονός ότι ο βιαστής την απειλούσε με το μαχαίρι, εκείνη βρήκε την ψυχραιμία να αντιδράσει και τελικά κατάφερε να σωθεί από τον επικίνδυνο άντρα. «Αρχισα να κορνάρω και σταμάτησα έξω από την καφετέρια», λέει ενώ ο επίδοξος βιαστής βγήκε από το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε στο σκοτάδι! Η 24χρονη βγήκε σοκαρισμένη και ζήτησε βοήθεια από τους θαμώνες του μαγαζιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA