Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ της Παρασκευής (28/10) από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙΑΣ στην Κηφισιά, δύο άτομα (14 και 20 ετών), κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων. Συγκεκριμένα, οι δύο συλληφθέντες προσέγγισαν ανήλικο και με απειλή μαχαιριού αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν χρηματικό ποσό, χωρίς να τα καταφέρουν. Οι δύο νεαροί δεν πτοήθηκαν και λίγο ώρα αργότερα στο ίδιο σημείο προσπάθησαν να ληστέψουν έναν άλλο ανήλικο.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που μετέβησαν άμεσα στο σημείο διενήργησαν αναζητήσεις, εντόπισαν τους δράστες, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες και συνελήφθησαν. Κατά τον έλεγχο τους, οι κατηγορούμενοι έριξαν στο έδαφος δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια συνολικού μήκους δεκατεσσάρων εκατοστών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA