Μενού
  • Α-
  • Α+

Με την ποινή των δις ισοβίων και πέντε χρόνων ολοκληρώθηκε σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Τρικάλων η δίκη του 40χρονου που κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της Νίκης Μηλίνη το 2009 και της νονάς του Ευθαλίας Αλεξούλη τον Νοέμβριο του 2021 στον Βόλο. Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης συμπληρώθηκε όταν ο δράστης επέλεξε να τον υπερασπιστεί ως δικηγόρος ο γιος της δολοφονημένης Νίκης Μηλίνη.

Διαβάστε ακόμη: Παλαιό Φάληρο: Βίντεο ντοκουμέντο με τον βιαστή - Περπατά και μπαίνει στο αυτοκίνητο της 24χρονης

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου σύμφωνα με το κατηγορητήριο και το δικαστήριο ομόφωνα αποφάσισε την ενοχή του με ποινή δις ισόβια για τους δυο θανάτους, ένα χρόνο για την οπλοχρησία και 5.000 ευρώ πρόστιμο, καθώς και 4 χρόνια για την οπλοφορία στο θάνατο της Ευθαλίας Αλεξούλη. Υπενθυμίζεται πως για τη δολοφονία της Νίκης Μηλίνη το 2009 δεν αποδέχθηκε ποτέ την κατηγορία ενώ ομολόγησε ότι δολοφόνησε την νονά του με 42 μαχαιριές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA