Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε αναμονή του διεθνούς εντάλματος συλλήψεως κατά του 45χρονο που φέρεται να είναι ο δράστης τόσο του βιασμού όσο και της απόπειρας βιασμού, στο Παλαιό Φάληρο, βρίσκονται οι αρχές. Την ίδια στιγμή οι Αρχές σε Ελλάδα και Αλβανία επιχειρούν να πετύχουν την όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία ώστε να συλληφθεί ο δράστης που έχει επιβεβαιωθεί πως πέρασε σε αλβανικό έδαφος στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας. 

Διαβάστε ακόμη: Παλαιό Φάληρο: Βίντεο ντοκουμέντο με τον βιαστή - Περπατά και «μπουκάρει» στο ΙΧ της 24χρονης

Τη Δευτέρα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλβανό ομόλογό του, Μπλέντι Τσούτσι για την υπόθεση του βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο. Ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον κ. Τσούτσι τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αλβανικών αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο. Πριν από μερικούς μήνες οι αστυνομικές υπηρεσίες των δύο χωρών είχαν υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας, κάτι που ο Τάκης Θεοδωρικάκος επεσήμανε στον Αλβανό ομόλογό του.

Καρέ καρέ οι κινήσεις του

Εξάλλου, νέο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει τη δράση του 45χρονου το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής. Στην πρώτη του απόπειρα να βιάσει, δεν τα κατάφερε καθώς αντέδρασε και στη συνέχει επιτέθηκε και σε δεύτερη που περίμενε σε στάση λεωφορείου. Το πρώτο θύμα του, τού ξέφυγε χάρη στην ψυχραιμία που έδειξε, καθώς ο βιαστής επιβιβάστηκε σε φανάρι στο αυτοκίνητό της κοπέλας, και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να την οδηγήσει σε απόμερο μέρος για να την βιάσει. Εκείνη σταμάτησε έξω από καφετέρια, ουρλιάζοντας, με αποτέλεσμα ο βιαστής να τραπεί σε φυγή.

O ίδιος, μετά τη διαρροή για το ιδιαίτερο τατουάζ του με τις γραμμές στο μπράτσο. Νιώθοντας τον κλοιό να σφίγγει γύρω του, ο 45χρονος βιαστής μετέβη με το αυτοκίνητό του στα σύνορα και πέρασε στην Αλβανία από το φυλάκιο της Κακαβιάς τη νύχτα της Πέμπτης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA