Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλο ένα πρόσωπο από τον πολιτικό χώρο, φέρεται να έχει εμπλακεί στην υπόθεση της 12χρονης που βιάστηκε επανειλημμένα από δεκάδες παιδόφιλους στα Σεπόλια, όπου την εξέδιδε ο παιδοβιαστής και μαστροπός Ηλίας Μίχος κι ενδεχομένως και η μητέρα της, η οποία είναι επίσης προφυλακισμένη για διακεκριμένη μαστροπεία. Οπως αποκάλυψε ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ένα μέλος του κόμματος διεγράφη, καθώς φέρεται να είχε έρθει -καταρχάς- σε διαδικτυακή επαφή με το κορίτσι, ενώ ερευνάται αν την βίασε.

Οπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κιν.Αλ. Ανδρέας Σπυρόπουλος, διεγράφη από το κόμμα ένα μέλος του, που φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με την 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, όπου ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε το κορίτσι. 

Ο 39χρονος νησιώτης, στέλεχος μεγάλου κόμματος

Χθες (31/10), στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκαλύφθηκε ότι κι ένα τρίτο πρόσωπο από τον πολιτικό χώρο συνομιλούσε με το κορίτσι μέσω του BlindChat. Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, πρόκειται για μέλος μεγάλου κόμματο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο άνδρας που συνομιλούσε με την 12χρονη από τα Σεπόλια, είναι ένας 39χρονος, ο οποίος είναι στέλεχος μεγάλου πολιτικού κόμματοςεκτός της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, με καταγωγή από μεγάλο νησί. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, ο συγκεκριμένος φέρεται να έχει θορυβηθεί πολύ από τις εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης.

Αναφορικά με το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος φέρεται να μετέβη αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, πριν από περίπου 2 εβδομάδες και να έθεσε στη διάθεση των Αρχών τις συνομιλίες του από το BlindChat τονίζοντας ότι δεν γνώριζε αν είχε συνομιλήσει τελικά με την 12χρονη, κάτι που φέρεται να αποδείχθηκε εν συνεχεία. Και ο ΣΥΡΙΖΑ «καρατόμησε» το μέλος του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA