Μενού
  • Α-
  • Α+

Απίστευτες κλήσεις που έχει δεχτεί η Αμεση Δράση αποκάλυψε ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας. Οπως είπε «μπορεί να σου κοπεί η ανάσα από την λύπη ή από το γέλιο». Μίλησε για μία ηλικιωμένη που κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. για να φάει το φαγητό του ο 4χρονος εγγονός της, μία πελάτισσα κομμωτηρίου που πιάστηκε στα χέρια με κομμώτρια επειδή δεν έπιασε η βαφή αλλά και μία γυναίκα που ζήτησε βοήθεια επειδή ο γιος της παρακολουθούσε εσώρουχα! 

Διαβάστε ακόμη: Σεπόλια: Δημοσιογράφος εκτός Αθηνών είχε συνομιλήσει με τη 12χρονη

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αποκάλυψε στο MEGA ένα περιστατικό από το Παγκράτι όπου μία κοπέλα κάλεσε την Αστυνομία σπίτι της επειδή ήθελε βοήθεια. «Περίμενε τους αστυνομικούς στην πόρτα και είπε “ελάτε λίγο μέσα, έχω ένα πρόβλημα και θέλω να με βοηθήσετε” και μόλις έκλεισε την πόρτα, επιτακτικά τους ζήτησε να κάνουν έρωτα μαζί της. Όπως ήταν επόμενο σοκαρίστηκαν και της είπαν πως δεν μπορεί να γίνει αυτό. Αυτή το ζητούσε επίμονα, τους αποκάλεσε όμορφους, χαμογέλασαν, έκαναν την εγγραφή τους κι αποχώρησαν. Φημολογείται ότι ο ένας από τους δυο συναδέλφους όταν τελείωσε την βάρδια επέστρεψε στην συγκεκριμένη οδό στο Παγκράτι. Πράγμα το οποίο δεν το έχουμε εξακριβώσει ποτέ».

Επίσης στο Παγκράτι μια 75χρονη κάλεσε την Αστυνομία επειδή την επισκέπτονταν συνέχεια κάποια άτομα και την ενοχλούσαν. Ποια ήταν αυτά; Η γιαγιά και ο πατέρας της. Ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε πως οι αστυνομικοί την καθησύχασαν και ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να επιληφθούν οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες.

Ο 4χρονος δεν τρώει και ο 14χρονος που χαζεύει εσώρουχα 

Επίσης μία ηλικιωμένη κάλεσε την Αστυνομία και ζήτησε βοήθεια για τον εγγονό της. Οταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι διαπίστωσαν πως το 4χρονο παιδάκι έκλαιγε επειδή η γιαγιά το «απειλούσε» πως αν δεν φάει θα καλέσει την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί έκαναν βαρύτατες συστάσεις στην γυναίκα και την ενημέρωσαν πως αν τους καλέσει ξανά γι αυτό το λόγο θα υποβληθεί μήνυση. Κλήση στην αστυνομία έγινε και από μία πελάτισσα κομμωτηρίου, η οποία ήρθε στα χέρια με την κομμώτρια επειδή δεν έπιασε η βαφή! Επίσης η μητέρα ενός 14χρονου κάλεσε την Άμεση Δράση επειδή ο γιος της κλειδώνοντας στο δωμάτιό του με σκοπό να… παρακολουθεί τα απλωμένα εσώρουχα που είχε στο μπαλκόνι της η 19χρονη γειτόνισσα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA