Μενού
revenge-porn
Εκδικητική πορνογραφία | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στις Σέρρες η είδηση πως ανήλικες μαθήτριες σε σχολείο, διατηρούν και κάνουν χρήση απαγορευμένου υλικού. Πρόκειται για μαθήτριες σε Λύκειο της πόλης και σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα οι γονείς τους φέρουν ευθύνη για παραμέληση ανηλίκου. Σύμφωνα με το epilogestv, στις σχολικές μονάδες και στους διευθυντές των σχολείων θα σταλεί επιστολή από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών προς τους γονείς. Η επιστολή θα πρέπει να διαβαστεί και στα παιδιά καθώς περιγράφει τι προβλέπει ο νόμος για τους κατόχους του πορνογραφικού υλικού. 

Διαβάστε ακόμη: Δίωξη για κατοχή παιδικής πορνογραφίας κατά γνωστού συγγραφέα παιδικών βιβλίων

Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, Νίκος Σταμπολίδης παρακάλεσε τους γονείς να ελέγξουν τα κινητά των παιδιών τους και να τους ζητήσουν να σβήσουν τυχόν πορνογραφικό υλικό που έχουν στα κινητά τους τηλέφωνα. «Σας παρακαλώ γονείς συζητήστε με τα παιδιά σας για να καταλάβουν», αναφέρει χαρακτηριστικά. Επίσης με αφορμή φαινόμενα bullying στα σχολεία η  ψυχολόγος της διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Π.Ε Σερρών τονίζει την ανάγκη οι γονείς να είναι δίπλα στα παιδιά και να συζητούν μαζί τους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA