Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε την Τρίτη (1/11) το απόγευμα στην Ανω Γλυφάδα. Ενα μωρό μόλις 18 μηνών  έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας μπροστά στα έκπληκτα μάτια της προγιαγιάς του, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας και είδε το παιδί να προσγειώνεται σχεδόν στα πόδια της! Ολα έγιναν γύρω στις 5 το απόγευμα, όταν το 18μηνών αγοράκι και ο αδελφός του (4 ετών) έπαιζαν στη βεράντα, εκεί όπου οι γονείς είχαν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Είχαν τοποθετήσει επιπλέον προστατευτικά κάγκελα, αλλά και καλαμωτή προκειμένου να περιορίσουν ακόμη περισσότερο τον κίνδυνο. Για ελάχιστα λεπτά, η μητέρα αποφάσισε να πάει στην τουαλέτα, το τεσσάρων ετών παιδί μπήκε στο σπίτι για να πάρει ένα παιχνίδι και το 18 μηνών μωρό βρήκε το μοναδικό πέρασμα που ήταν ανοιχτό στη βεράντα, έβαλε το κεφαλάκι του στο κενό και λόγω του βάρους έπεσε στο δρόμο. Το ασθενόφορο έφτασε άμεσα, το παιδί διακομίστηκε στο «Παίδων» όπου απλά διαπιστώθηκε ο θανατός του.

Η μητέρα του παιδιού δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγωδία, ενώ η προγιαγιά του παιδιού βρισκόταν στην είσοδο και φέρεται να μιλούσε στα παιδιά που τα έβλεπε να παίζουν στη βεράντα. Η γιαγιά του μωρού δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα έγιναν και μιλώντας στην εκπομπή T-Live, περιέγραψε με δραματικά λόγια τα όσα έγιναν. «Η προγιαγιά τους μιλούσε από κάτω και είδε τον μικρό στα πόδια της. Η μαμα του ηταν στην τουαλέτα και τα μικρά έπαιζαν στο μπαλκόνι», είπε η γιαγιά του παιδιού και μετέφερε την εκτίμηση πως το μωρό θέλησε να δει την προγιαγιά που βρσικόταν από κάτω και τελικά βρέθηκε στο κενό.

Στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας προσήγαγαν τον πατέρα, ηλικίας 34 ετών, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα έως ότου συγκεντρωθεί το προανακριτικό υλικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA