Μενού
  • Α-
  • Α+

Σάλο έχει προκαλέσει στην Πιερία η σύλληψη του 36χρονου Α.Κ., πρώην παίκτη στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Power of Love», με τις αστυνομικές Αρχές να εντοπίζουν στο αυτοκίνητό του ειδική κρύπτη όπου κρυβόταν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 235 γραμμαρίων. Από την πλευρά της η μητέρα του 36χρονου μίλησε σήμερα, Τετάρτη (2/11) στον Alpha και την εκπομπή «T-live» και χαρακτήρισε τον Α.Κ. ως ένα «άριστο», «πολύ καλό» και «αξιόλογο» παιδί.

«Ως μητέρα του δεν έχω να πω τίποτα, γιατί δεν ήξερα τίποτα. Απλά ξέρω ότι είναι ένα άριστο και πολύ καλό παιδί. Με τη δουλειά του, με το σπίτι του, με το μαγαζί του, αυτά. Δεν ξέρω τίποτα άλλο. Δεν μένουμε μαζί, έχει δικό του σπίτι. Ασχολείται και με τη μουσική» ανέφερε αρχικά η μητέρα του 36χρονου. Παράλληλα, η ταραγμένη γυναίκα σημείωσε ότι δε γνωρίζει τις δουλειές που είχε ο γιος της στην Κατερίνη.

«Ακούστε να σας πω. Είμαι μάνα. Ήταν ένα αξιόλογο παιδί και πάρα πολύ καλό παιδί. Ούτε πίνει, ούτε καπνίζει, ούτε ξενύχτης είναι, ούτε αλήτης είναι. Είναι οικογενειάρχης, από οικογένεια. Αυτό θα το πω και θα το διατυμπανίσω σε όλο τον κόσμο. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό το πράγμα» πρόσθεσε η μητέρα του στο T-live.

Η στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ εντόπισε την κοκαΐνη

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως το απόγευμα της Τρίτης (1/11) η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την έρευνα στο αυτοκίνητό του πρώην παίκτη του «Power of Love», όπου αποτυπώνονται οι αστυνομικοί να «ξετρυπώνουν» τα ναρκωτικά που έκρυβε. Οπως φαίνεται στα πλάνα, ο συλληφθείς είχε φτιάξει ειδική «κρύπτη» για να τα κρύβει μέσα στο όχημα.

Οπως αναφέρουν οι Αρχές, κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσε, όπως επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 2.055 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του. Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA