Μενού
  • Α-
  • Α+

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε μία γυναίκα στο Ρέθυμνο καθώς... μιλούσε συνεχώς κατά τη διάρκεια της λειτουργίας με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν παράπονα από τους πιστούς και τον ιερέα. Συγκεκριμένα, πηγή των προβλημάτων είναι μία 48χρονη γυναίκα από τη Λαμία που ζει τα τελευταία χρόνια στο Ρέθυμνο και για την οποία πιστοί και ιερείς καταγγέλλουν ότι παρεμποδίζει τη λειτουργία.

Η 48χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, πηγαίνει στην εκκλησία και μιλάει την ώρα τις βραδινής λειτουργίας με τους άλλους πιστούς, οι οποίοι αν και της κάνουν παρατήρηση για να σταματήσει εκείνη συνεχίζει. Μάλιστα κάνει παρατηρήσεις την ώρα της λειτουργίας στον ιερέα με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένταση στο ναό. Το συγκεκριμένο συμβάν δεν συμβαίνει για πρώτη φορά καθώς, το βράδυ της Τρίτης, μετά τα παράπονα των πιστών οι αστυνομικοί της έκαναν επίπληξη ενώ το βράδυ της Τετάρτης κλήθηκαν εκ νέου να παρέμβουν. Οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ρεθύμνου. Να σημειωθεί ότι η 48χρονη, που ζει μόνη της στο Ρέθυμνο, δε βρίζει και δεν είναι επιθετική.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA