Μενού
  • Α-
  • Α+

Ειδικευόμενη γιατρός στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» είναι η 29χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα επί της Λεωφόρου Κατεχάκη στον Δήμο Παπάγου - Χολαργού, λίγο μετά την έξοδο της Αττικής Οδού στον Περιφερειακό Υμηττού, προς Αθήνα. Το ΙΧ της 29χρονης κινούνταν για περίπου ένα χιλιόμετρο ανάποδα στο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με σφοδρότητα μετωπικά με ένα ταξί. Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τους δύο οδηγούς - μια γυναίκα και έναν άνδρα - οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη: Πετράλωνα - Αστυνομία: Δεν είχε υποβληθεί καταγγελία - Ερευνες το 2018 και το 2022 από παραγγελίες της Εισαγγελίας 

Η 29χρονη που οδηγούσε το αυτοκίνητο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ανασύρθηκε νεκρή, με τον οδηγό του ταξί να έχει τραυματιστεί σοβαρά χωρίς ευτυχώς η υγεία του να διατρέχει κίνδυνο. Η πρόεδρος της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη, σημειώνει πως «είμαστε συγκλονισμένοι από το ξαφνικό χαμό της». Η κυρία Παγώνη είπε πως έβλεπε καθημερινά την 29χρονη αφού τα γραφεία τους ήταν δίπλα. «Ένα εργατικό κορίτσι, πάντα με το χαμόγελό της μας καλημέριζε όλους, λάτρευε τη δουλειά της, είχε όνειρα για τη ζωή, ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Ήταν ειδικευόμενη γιατρός στο τμήμα της Ά Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας, σήμερα πρέπει να είχε ρεπό από την εργασία της και πραγματικά δεν έχω λόγια, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν θα την ξαναδούμε», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA