Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή μαθητών σε ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Όπως φαίνεται στο βίντεο, δεκάδες μαθητές γρονθοκοπούν ο ένας τον άλλον στην αυλή του σχολείου, με τις σκηνές να μαρτυρούν άγριο ξύλο μεταξύ των ανηλίκων. Σύμφωνα με το MEGA, την σπίθα άναψε ένας 17χρονος ο οποίος ξεκίνησε να γρονθοκοπεί έναν συμμαθητή του, τον οποίο κρατούσε σφιχτά ένας φίλος του. Τότε, άλλοι μαθητές που βρίσκονταν στο προαύλιο επιτέθηκαν στον 17χρονο και τον ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να διακομισθεί σε ιδιωτική κλινική όπου χρειάστηκε ράμματα στο πρόσωπο για να σταματήσει η αιμορραγία του.

Διαβάστε ακόμη: Ζάκυνθος: Αθωώθηκε γόνος εφοπλιστικής οικογένειας στη δίκη της διπλής δολοφονίας Κλουτσινιώτη - Κορφιάτη

Ο νεαρός, ο οποίος ξεκίνησε τον καυγά, κινδύνεψε να χάσει την όρασή του από το ένα μάτι, με τους γονείς των μαθητών να καταγγέλλουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα πράγματα ξεφεύγουν στο εν λόγω κολλέγιο. Από τη διεύθυνση του ιδιωτικού σχολείου κλήθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση καθώς και οι γονείς τους, και αποφασίστηκε η οριστική αποβολή τεσσάρων μαθητών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA