Μενού
  • Α-
  • Α+

Επικίνδυνες διαστάσεις παίρνουν τα περιστατικά βίας στα σχολεία, με ανήλικους, ως επί το πλείστον έφηβους, μαθητές. Τελευταίο περιστατικό αυτό σε ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης όπου μια αψιμαχία ανάμεσα σε δύο ανηλίκους, συνεχίστηκε με ομαδικό καυγά και κατέληξε με έναν 17χρονο να νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και να υπάρχει κίνδυνος να χάσει το μάτι του.

Στο νέο βίντεο που παρουσίασε το MEGA φαίνεται πως στην εξέλιξη του καυγά ο 17χρονος έχει περικυκλωθεί από πολλούς μαθητές και ξυλοκοπείται από τουλάχιστον τέσσερις, σε χώρο μακριά από το σημείο που είχε αρχίσει ο καυγάς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την σπίθα άναψε ο 17χρονος ο οποίος ξεκίνησε να γρονθοκοπεί έναν συμμαθητή του, τον οποίο κρατούσε σφιχτά ένας φίλος του.

Τότε, άλλοι μαθητές που βρίσκονταν στο προαύλιο επιτέθηκαν στον 17χρονο και τον ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να διακομισθεί σε ιδιωτική κλινική όπου χρειάστηκε ράμματα στο πρόσωπο για να σταματήσει η αιμορραγία του.

«Έχει σπάσει όλα τα κόκκαλα, όλο το πρόσωπό του είναι χαρακωμένο, έχει κατεβάσει αίμα το μάτι του. Μπορεί και να το χάσει», είπε ο πατέρας του μαθητή. Από τη διεύθυνση του ιδιωτικού σχολείου κλήθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση καθώς και οι γονείς τους, και αποφασίστηκε η οριστική αποβολή τεσσάρων μαθητών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA