Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνέβη και αυτό κατά τη διάρκεια σύλληψης στην Κίσσαμο των Χανίων!  Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κισσάμου έλαβαν μήνυση για απειλή και φθορά ξένης περιουσίας εναντίον ενός Κρητικού, ηλικίας 56 ετών. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σύντομα ο 56χρονος εντοπίστηκε ωστόσο κατά τη διάρκεια της σύλληψης του, αντιστάθηκε.

Σύμφωνα με το Cretapost κάποια στιγμή έβγαλε και μαχαίρι και τραυμάτισε τον 54χρονο αστυνομικό στο μάτι, στο μάγουλο και στο φρύδι! Ο 54χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου όπου του έγιναν ράμματα ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς, ευτυχώς τα τραύματα ήταν επιφανειακά. Ο 56χρονος τελικά συνελήφθη και πλέον, έχει σε βάρος του κατηγορίες για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, για επικίνδυνη σωματική βλάβη καθώς και την κατηγορία για τη νομοθεσία περί όπλων. Εντός της ημέρας αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Χανίων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA