Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς κατά ενός 31χρονου Ρομά στην οδό Φυλής στα Ανω Λιόσια έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και προκαλεί σοκ η σκληρότητα του κακοποιού που πυροβολεί μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της περιοχής. Αγνωστοι που επέβαιναν σε λευκό αγροτικό όχημα, πλησίασαν και άνοιξαν πυρ εναντίον του 31χρονου Ρομά γνωστής οικογένειας, με τον πιστολέρο να κατεβαίνει από το αμάξι και να πυροβολεί τουλάχιστον 9 φορές το θύμα του.

Το θύμα διεκομίσθη στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ οι Αρχές κατά πληροφορίες έχουν ταυτοποιήσει τον δράστη, και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του. Σε ό,τι αφορά στο θύμα, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, καθώς έφαγε τις σφαίρες στα πόδια, είναι στενός φίλος γνωστού τράπερ με τον οποίο έχουν γυρίσει βίντεο κλιπ στα Δυτικά Προάστια, ενώ ασχολείται με το εμπόριο.

Παράλληλα, οι Αρχές ερευνούν το παρελθόν του 31χρονου για να διαπιστωθεί αν έχει... πάρε-δώσε με τον υπόκοσμο κι αν υπάρχουν κάποιοι που θα ήθελαν να τον βλάψουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA