Μενού
  • Α-
  • Α+

«Αναψαν» τα αίματα στον αέρα του «Πρωινού» ανάμεσα στον δικηγόρο του πατέρα από τα Πετράλωνα και τον Δημήτρη Σούρα. Ο γνωστός ψυχίατρος έχει αναλάβει τεχνικός σύμβουλος της 22χρονης που κατήγγειλε ότι βιαζόταν και συνομιλεί με το 17χρονο αγόρι, ενώ ο Νεκτάριος Ψύλος άφησε υπονοούμενα για την αμοιβή του.  Ο δικηγόρος Νεκτάριος Ψύλος είπε στον ΑΝΤ1 πως ο 17χρονος σήμερα έμενε μαζί με τον συγγραφέα από την ηλικία των 12 ετών. Μάλιστα άφησε υπονοούμενα για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του συγγραφέα. «Είμαι ο άνθρωπος εμπιστοσύνης του 17χρονου. Δεν μπορώ να είμαι τεχνικός σύμβουλος γιατί είναι ανήλικος, θα γίνω όταν κλείσει τα 18», είπε από την πλευρά του ο κ. Σούρας και αναφέρθηκε στον δικηγόρο: «Το τι λέει ο κάθε δικηγόρος είναι δικαίωμά του. Εγώ έχω μία δικογραφία που μελετώ, έχω μιλήσει με το παιδί, τον συγγραφέα και την κοπέλα. Ολα αυτά θα γίνουν έκθεση. Εχω στοιχεία, φωτογραφίες, υλικό. Ο συγγραφέας είναι ο πιο υποστηρικτικός άνθρωπος των παιδιών. Εγώ ξέρω να σας πω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία ιστορία που όταν φτάσει στο ακροατήριο θα μείνετε όλοι με ανοιχτό το στόμα». 

Διαβάστε ακόμη: To ταξίδι ξεκίνησε! Το πρωτοποριακό Tips by Markos κάνει πρεμιέρα από την Αρκαδία

«Ενα παιδί δεν έχει κανένα κίνητρο να φτάσει σε τέτοιες καταγγελίες» τόνισε ο κ. Σούρας. Ο δικηγόρος στη συνέχεια ρωτούσε το πάνελ του Γιώργου Λιάγκα: «Εσείς ξέρετε ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος; Το ώριμο σπέρμα έχει πουλήσει τρία βιβλία. Πού βρήκε τα χρήματα να δώσει στον κ. Σούρα;». Τότε ο γνωστός ψυχίατρος «εξερράγη» on air: «Ο Δημήτρης Σούρας ενημερώνει αφιλοκερδώς όλο τον κόσμο. Η παρουσία μου σαν τεχνικός σύμβουλος είναι αφιλοκερδώς! Είναι ντροπή! Μπροστά σε παιδιά που έχουν βιαστεί δεν υπάρχει τιμή κ. Ψύλο! Καμία οικονομική τιμή δεν υπάρχει! Μόνο ήθος, αγάπη, σεβασμός. Παλεύω 70 χρόνια γι αυτό, θα μου πείτε ότι πληρώνομαι; Δεν ντρέπεστε λίγο; Με ρωτάτε για τα λεφτά; Ποια λεφτά; Ας βρεθεί ένας στην εκστρατεία που κάνω να πει πως έχω πάει ένα ευρώ. 36 χρόνια στο επάγγελμα θα μου πείτε ότι πληρώνομαι για να γίνω τεχνικός σύμβουλος βιασμένων παιδιών! Το πρόβλημα είναι ο συγγραφέας ή τα βιασμένα παιδιά; Εχετε δει φωτογραφικό υλικό; Εχετε δει τις καταγγελίες; Πιστεύετε πως αν ανακαλύψω πως ο συγγραφέας είναι αυτό που υπαινίσσεται ο κ. Ψύλος θα κάτσω με το στόμα κλειστό; Τα πάντα μπορώ να καταλάβω γι αυτό είμαι εδώ. Πόσο ταπεινό χτύπημα κάτω από τη ζώνη! Οταν δεν μπορούμε να πολεμήσουμε με τον σεβασμό και το ήθος χτυπάμε κάτω από τη ζώνη. Η απόλυτη ντροπή». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA