Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ προκαλεί ότι ένας 28χρονος στην Νίκαια - που έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης στις φυλακές Γρεβενών για σεξουαλικό έγκλημα και είναι έξω με περιοριστικούς όρους - επιτέθηκε με απίστευτη βαναυσότητα σε ένα κορίτσι 20 ετών που γυρνούσε στο σπίτι του μετά από νυχτερινή διασκέδαση. Ο 28ρονος συνελήφθη εν τέλει για απόπειρα βιασμού και ξυλοδαρμού της κοπέλας, επειδή αντιστάθηκε. 

Διαβάστε ακόμη: To ταξίδι ξεκίνησε! Το πρωτοποριακό Tips by Markos κάνει πρεμιέρα από την Αρκαδία

Ο δράστης είχε συλληφθεί το 2018 στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά ήταν κατηγορούμενος και για απόπειρα βιασμού το ίδιο έτος στην ίδια πόλη. Αποφυλακίστηκε τον Απρίλιο του 2022 και συνέχισε τις επιθέσεις. Η 20χρονη κατήγγειλε ότι την πλησίασε, την έβριζε διαρκώς και τη χτύπησε γιατί την πίεζε για να την βιάσει. Aντιστάθηκε, φώναξε για βοήθεια, αυτός φοβήθηκε και έφυγε. Οι αστυνομικοί τον πέτυχαν σε κάποιον δρόμο και τον «μάζεψαν» επειδή τους φάνηκε πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, χωρίς να είχαν ενημερωθεί ακόμα για την απόπειρα βιασμού. Τον διακόμισαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα για να τον φωτογραφίσουν. Μετά αντιλήφθηκαν πως η περιγραφή της κοπέλας για την απόπειρα ταίριαζε με τα χαρακτηριστικά που είχε ο δράστης. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως «δεν έκανα τίποτα, δεν χτύπησα κανέναν, ήμουν μεθυσμένος», αλλά στα ρούχα της γυναίκας βρέθηκε δείγμα DNA από τον ίδιο. 

Αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν στην εκπομπή Tlive για τη σοκαριστική στιγμή που η 20χρονη ζητούσε απεγνωσμένα για βοήθεια την ώρα που ο 28χρονος προσπαθούσε να τη βιάσει. «Έριχνε χαλάζι, αλλά άκουσα μια γυναίκα να φωνάζει βοήθεια. Τρομοκρατήθηκα, το κορίτσι ήταν γεμάτο αίμα και έκλεισα την πόρτα. Μετά της ζήτησα συγγνώμη. Το κούτελό της ήταν πρησμένο, το μάτι της δε φαινόταν & έτρεχε αίμα» είπε κάτοικος που άκουσε την έκκληση για βοήθεια. «Η κόρη μου του φώναξε να εξαφανιστεί και έφυγε» είπε άλλη κάτοικος. «Αυτός ήταν από πάνω της, φορούσε μπουφάν και κουκούλα, ήταν πεσμένοι και οι δύο στο πεζοδρόμιο. Αυτός μόλις άκουσε "αστυνομία" εξαφανίστηκε. Τον απείλησαν και άλλοι γείτονες πλην της κόρης μου». 

Το κεφάλι μου έχει παραμορφωθεί από τα χτυπήματα

Οπως ανέφερε η 20χρονη κοπέλα τα σημάδια στο πρόσωπό της από τα χτυπήματα του δράστη είναι εμφανή, καθώς σχεδόν την παραμόρφωσε. «Έτρεξα από πίσω του για μερικά μέτρα αλλά εγκατέλειψα την προσπάθεια για να αποφύγω τα χειρότερα. Ζήτησα βοήθεια από τους γείτονες δεν άντεχα άλλο ήμουν χτυπημένη στο πρόσωπο. Ήρθε η αστυνομία και το ασθενοφόρο μου προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και τον συνέλαβαν. Με έχει χτυπήσει στο κεφάλι κυρίως. Το κεφάλι μου έχει παραμορφωθεί το μάτι μου και το αυτί μου έχουν μετατοπιστεί από τη θέση τους. Φοράω επίδεσμο αλλά ευτυχώς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του».

«Εάν τον είχα μπροστά μου δεν θα του έλεγα τίποτα ούτε ντροπή σου. Το μόνο που θέλω είναι να τιμωρηθεί παραδειγματικά και να επιστρέψει στη φυλακή για να μην πάθουν το ίδιο και τα άλλα κορίτσια της γειτονιάς. Αυτό που θα ήθελα να πω στις κοπέλες είναι να μην φοβούνται να καταγγείλουν τέτοια περιστατικά να αντιστέκονται και να καταγγείλουν περιστατικά βίας στην Ελληνική Αστυνομία ώστε αυτοί οι άνθρωποι να τιμωρούνται παραδειγματικά και να σκέφτονται δύο φορές πριν προβούν σε οποιαδήποτε πράξη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA