Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα σοκαριστικό ντοκουμέντο από τον απόλυτο εφιάλτη που βίωσε η 20χρονη κοπέλα στη Νίκαια παρουσίασε το STAR στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ένα βίντεο που κόβει την ανάσα από από τις αγωνιώδεις προσπάθειες του θύματος να ξεφύγει από τον 28χρονο «δράκο». Στο βίντεο απεικονίζεται καρέ - καρέ η κοπέλα να παλεύει για να ξεφύγει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της! Ευτυχώς για την ίδια, τόσο η αντίσταση που προέβαλε, όσο και οι φωνές της, έτρεψαν σε φυγή τον δράστη, ο οποίος αργότερα συνελήφθη για απόπειρα βιασμού.

Διαβάστε ακόμη: To ταξίδι ξεκίνησε! Το πρωτοποριακό Tips by Markos κάνει πρεμιέρα από την Αρκαδία

Η κοπέλα, όπως καταγράφεται στο βίντεο, είναι τρομοκρατημένη, χτυπά τις πόρτες των σπιτιών και ζητά απεγνωσμένα βοήθεια. «Το μάτι μου έχει κλείσει, έχω 8 ράμματα, το μάτι μου και το φρύδι έχουν αλλάξει θέση και το αυτί μου έχουν φουσκώσει πάρα πολύ, ευτυχώς τα δόντια μου δεν έπαθαν κάτι», λέει η κοπέλα που νόμιζε ότι έχασε την όραση της και πίστεψε ότι δεν θα ζήσει στα χέρια του δράστη. Η αποκλειστική της μαρτυρία αποτυπώνει ξεκάθαρα την αγριότητα του επίδοξου βιαστή. Το κορίτσι σώθηκε επειδή οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της και ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα. «Έρχεται ένα χέρι από πίσω μου, μου κλείνει το στόμα, δεν τον είδα καθόλου πως ήρθε, παλεύαμε για αρκετή ώρα, με έριξε πάτωμα, μου έλεγε να γυρίσω, με είχε πιάσει κεφαλοκλείδωμα, μπουνιές, ήθελε να χάσω τις αισθήσεις μου, μόλις κατάλαβε ότι με τις γροθιές δε βγάζει άκρη, εγώ προσπαθούσα να του βγάλω τα μάτια και φώναζα, με έπιασε από τα μαλλιά και με χτυπούσε στο πεζοδρόμιο», λέει η 20χρονη.

Πάλεψε με τον επίδοξο βιαστή της

Ο δράστης την ήθελε αναίσθητη για να ξεσπάσει πάνω της, τις αρρωστημένες του ορέξεις. Την είχε βάλει στο μάτι για ώρα, την παρακολουθούσε κι όταν εκείνη γύριζε από έξοδο με την παρέα της βρήκε την κατάλληλη στιγμή όταν το κορίτσι στάθηκε δυο λεπτά στον δρόμο μέχρι να κοπάσει η δυνατή βροχή. «Οπότε είπα να κάτσω να κάνω ένα τσιγάρο και να φύγει και ο περίεργος που με ακολουθούσε, εγώ αυτόν τον ήξερα από τη γειτονιά και μου είχαν πει για τις ουλές του. Είχε κρυφτεί σε μια γωνιά και τον κοιτούσα και με κοιτούσε και κατάλαβα από τις ουλές ότι είναι αυτός και τρομάζω. Θα κάνω πολύ καιρό να βγω από το σπίτι.», αποκαλύπτει το νεαρό κορίτσι.

«Άκουσα φωνές ξαφνικά και βγήκα στο μπαλκόνι και είδα ήταν η κοπέλα πεσμένη κάτω και είχε ανέβει από πάνω της κι επειδή φώναζε εκείνος τη χτυπούσε. Εγώ φώναζα να σταματήσει και να φύγει, αλλά δε με άκουγε και τότε βγήκε μια κοπέλα και είπε φωνάζω τώρα την αστυνομία», είπε αυτόπτης μάρτυρας. Τα τραύματα στο πρόσωπο της 20χρονης μαρτυρούν τη γενναιά μάχη που έδωσε απέναντι στον επίδοξο βιαστή. Όταν όμως οι δυνάμεις της την εγκατέλειπαν, τότε άρχισε να φωνάζει όσο πιο δυνατά μπορούσε για βοήθεια.

«Γέμισε η μπλούζα μου με αίματα»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή πάρα τα απανωτά χτυπήματα που είχε δεχθεί, τον κυνήγησε. Γείτονας βλέποντας την εικόνα, αμέσως έτρεξε στον δρόμο και περιέθαλψε το κορίτσι. «Είδαμε την κοπέλα να κατεβαίνει, φώναζε με σκοτώνει, με σκοτώνει, βγήκε ο μπαμπάς μου να τη μαζέψει, την έφερε μέσα, είδα ότι είναι χτυπημένη, αιμόφυρτη καθώς τη μετέφερα προς τα μέσα, γέμισε η μπλούζα μου με αίματα.», λέει άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Είχε προφυλακιστεί ξανά

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε προφυλακιστεί ξανά στο παρελθόν για το ίδιο αδίκημα, είχε πάρει το αποφυλακιστήριο από τα Γρεβενά πριν από 7 μήνες, καθώς ήταν κρατούμενος των φυλακών από το 2018 για απόπειρα βιασμού στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Η απόπειρα βιασμού σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της 6ης Νοεμβρίου στην οδό Αγίου Δημητρίου στη Νίκαια. Οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό και λίγες ώρες αργότερα κατάφεραν να εντοπίσουν τον 28χρονο επίδοξο βιαστή στην συμβολή των οδών Ψαρών και Καλλικρατίδας, όπου του πέρασαν αμέσως χειροπέδες και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Ερευνα και για άλλες 8 σεξουαλικές επιθέσεις

Ο «Δράκος του Πειραιά» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε και πάλι τον δρόμο για την φυλακή, ενώ οι αστυνομικές αρχές ερευνούν προσεκτικά ακόμα 8 καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών στην ευρύτερη περιοχή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης παρέμεινε σιωπηλός στο άκουσμα της απόφασης του εισαγγελέα να επιστρέψει στη φυλακή.

Σημειώνεται ότι ήδη κλήθηκαν στο τμήμα της Νίκαιας δύο γυναίκες οι οποίες, ωστόσο δεν αναγνώρισαν τον 28χρονο, καθώς όπως είπαν δεν πλησίασε πολύ κοντά τους, ώστε να διακρίνουν τα χαρακτηριστικά του. Ακόμα οι αστυνομικοί εξετάζουν πολύ προσεκτικά άλλη μία απόπειρα βιασμού στα Καμίνια. Το θύμα δεν είχε απευθυνθεί στις αρχές για να καταγγείλει την επίθεση από φόβο και οι αστυνομικοί την αναζητούν για να καταθέσει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA