Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 12:30 σήμερα το μεσημέρι θα εκδικαστεί η προσφυγή της ΣΤΑΣΥ και της ΟΣΥ κατά της συμμετοχής των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφορά στη Γενική Απεργία που έχουν προκηρύξει τα συνδικάτα για αύριο, Τετάρτη 9 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται πως τα ΜΜΜ θα κινηθούν μόνο τις ώρες που θα είναι σε εξέλιξη η κινητοποίηση των εργαζομένων προκειμένου να διευκολυνθεί με τον τρόπο αυτό η μετακίνηση των απεργών από και προς τους τόπους των συγκεντρώσεων.

Υπενθυμίζεται πως τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, σύμφωνα με το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ, θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.Οι Γραμμές 2 και 3 του μετρό θα λειτουργήσουν μόνο στο διάστημα από τις 9:30 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι για τη διευκόλυνση των απεργών διαδηλωτών, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του ΣΕΛΜΑ (Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών). Έτσι και οι ηλεκτροδηγοί του ΗΣΑΠ θα εργαστούν μεταξύ 9:00 π.μ έως 17:00 για τη μεταφορά των διαδηλωτών. Όσο αφορά στο Τραμ, τα δυο σωματεία ηλεκτροδηγών έχουν ανακοινώσει ότι θα λειτουργεί από τις 8:00 το πρωί έως και τις 22:00 το βράδυ. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχει το συνδικάτο αυτοκινητιστών ταξί της Αττικής, καλώντας παράλληλα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΣΑΤΑ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA