Μενού
  • Α-
  • Α+

Για παράνομη υλοτομία είχαν πάει ένας 59χρονος κι ένας 51χρονος σε βουνό του Δήμου Βόλβης και η απόφασή τους αυτή, ήταν μοιραία για αμφοτέρους. Ο ένας έπεσε νεκρός κι ο άλλος συνελήφθη και ενδέχεται να κατηγορηθεί ακόμα και για δολοφονία... Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, για τον νεκρό αλλοδαπό είχε γίνει δήλωση εξαφάνισης από την οικογένειά του στις 4 Νοεμβρίου (σ.σ.: εξαφανίστηκε από την Αρεθούσα έξω από τη Θεσσαλονίκη), καθώς το θύμα είχε μεταβεί τρεις μέρες νωρίτερα με τον 59χρονο στο βουνό προκειμένου να κόψουν ξύλα.

Διαβάστε ακόμη: To ταξίδι ξεκίνησε! Το πρωτοποριακό Tips by Markos κάνει πρεμιέρα από την Αρκαδία (video)

Κατά τη διάρκεια των παράνομων εργασιών, ο 59χρονος αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο, ενώ διερευνώνται οι συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού, του 51χρονου, στον μηρό. Στη συνέχεια, ο 59χρονος επικοινώνησε με τον 28χρονο γιο του, ο οποίος τον μετέφερε σε Κέντρο Υγείας της περιοχής, ενώ πήραν το κινητό του θύματος και το πέταξαν στη διαδρομή.

Από τις έρευνες που έγιναν στο σπίτι του κατηγορούμενου και το αυτοκίνητο του γιου του βρέθηκαν συνολικά πέντε μαχαίρια, οπότε και οι δύο άντρες συνελήφθησαν για παράνομη οπλοκατοχή. Οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 59χρονου για τον θάνατο του 51χρονου, υποβλήθηκε στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Εντοπίστηκε νεκρός σε ορεινή περιοχή του Δήμου Βόλβης 51χρονος αλλοδαπός, για τον οποίο, είχε δηλωθεί εξαφάνιση από συγγενικό του πρόσωπο

Στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου του προαναφερόμενου, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 59χρονου ημεδαπού

Στο πλαίσιο διερεύνησης εξαφάνισης 51χρονου αλλοδαπού, κατόπιν επιστάμενων ερευνών αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με τη συνδρομή προσωπικού του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και του αστυνομικού σκύλου " Spark ” του Τμήματος συνοδών αστυνομικών σκύλων της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος, εντοπίστηκε νεκρός ο προαναφερόμενος σε ορεινή περιοχή του Δήμου Βόλβης χθες (06-11-2022).

Σημειώνεται ότι, για τον 51χρονο είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 04-11-2022 στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλβης, από συγγενικό του πρόσωπο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 01-11-2022, ο 51χρονος είχε μεταβεί σε βόρειο ορεινό όγκο στα Κερδύλια όρη, προκειμένου να απασχοληθεί προσωρινά σε εργασίες παράνομης υλοτόμησης μαζί με 59χρονο ημεδαπό για λογαριασμό του δεύτερου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών αυτοτραυματίστηκε ο 59χρονος με αλυσοπρίονο, ενώ διερευνώνται οι συνθήκες θανάσιμου τραυματισμού, του 51χρονου, στο μηρό.

Ακολούθως, ο 59χρονος επικοινώνησε με το γιο του, ο οποίος τον μετέφερε σε Κέντρο Υγείας της περιοχής, απορρίπτοντας στη διαδρομή το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην οικία του 59χρονου και σε όχημα του 28χρονου γιου του, όπου βρέθηκαν συνολικά πέντε (5) μαχαίρια, οπότε και οι δύο άντρες συνελήφθησαν για παράνομη οπλοκατοχή.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε εκτός ορίων αυτοφώρου σε βάρος του 59χρονου και αφορά στο θανάσιμο τραυματισμό του 51χρονου, υποβλήθηκε στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA