Μενού
  • Α-
  • Α+

Μαθητές από το Μαρκόπουλο και το Πόρτο Ράφτη ζουν σε συνθήκες του... '50 σε ό,τι αφορά στην μετακίνησή τους για να πάνε καθημερινά στο σχολείο τους στο Κορωπί. Περισσότεροι από 90 μαθητές από τις παραπάνω περιοχές της ανατολικής Αττικής, αναγκάζονται να πηγαίνουν στο σχολείο με το ΚΤΕΛ. Τα παιδιά χρησιμοποιούν την γραμμή του ΚΤΕΛ με κατεύθυνση το Νομισματοκοπείο, το λεωφορείο αναχωρεί 7:40 και είναι το πιο δημοφιλές δρομολόγιο, καθώς χρησιμοποιείται για να φτάσει κάποιος στο μετρό για το κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμη: To ταξίδι ξεκίνησε! Το πρωτοποριακό Tips by Markos κάνει πρεμιέρα από την Αρκαδία (video)

Στο λεωφορείο που η χωρητικότητα είναι κανονικά για 52 καθήμενους, σε βίντεο που παρουσιάζει το MEGA, το λεωφορείο είναι ασφυκτικά γεμάτο, με αποτέλεσμα να ζητούν από την Περιφέρεια να υπάρξει κάποια μέριμνα για να μην προκληθεί κάποιο σοβαρό δυστύχημα. Στην επιστροφή από το σχολείο, επειδή τα δρομολόγια δεν είναι σταθερά πολλά παιδιά αναγκάζονται να γυρίζουν πίσω με τα πόδια καλύπτοντας μία απόσταση 6 και περισσοτέρων χιλιομέτρων...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA