Μενού
sxoleio
Σχολείο | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Καθημερινό αγώνα για να βοηθήσουν το παιδί τους κάνουν οι γονείς του 15χρονου από την Αρτα ο οποίος μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη στην αυλή σχολείου υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και έμεινε παράλυτος. Στην ΕΔΕ που διενεργήθηκε έτσι ώστε να διαπιστωθεί τι συνέβη αποδίδονται ευθύνες στο σχολείο και παραπέμπονται στο πειθαρχικό συγκεκριμένοι άνθρωποι. 

Διαβάστε ακόμη: To ταξίδι ξεκίνησε! Το πρωτοποριακό Tips by Markos κάνει πρεμιέρα από την Αρκαδία (video)

Η διευθύντρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Άρτας, έδωσε εντολή για την διενέργεια ΕΔΕ, ώστε να διαπιστωθεί εάν το σχολείο φέρει ή όχι ευθύνη. Η έκθεση που προέκυψε ήταν πολυσέλιδη, με πολλές λεπτομέρειες και το πόρισμα ήταν καταπέλτης. Σύμφωνα με αυτό το πόρισμα επιρρίπτονται ευθύνες στο σχολείο και μάλιστα λόγω της σοβαρότητας της υπόθεση η διευθύντρια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης παρέπεμψε στην υπόθεση στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Περιφέρειας Ηπείρου. 

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται συγκεκριμένοι άνθρωποι με συγκεκριμένες ευθύνες που τους βαραίνουν. Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες τρία είναι τα άτομα που παραπέμπονται, πρόκειται για τον διευθυντή του σχολείου, την υποδιευθύντρια και μία καθηγήτρια που κατά την στιγμή που συνέβη το περιστατικό είχε την ευθύνη του τμήματος.

Ο πατέρας του μαθητή που υπέστη τον ξυλοδαρμό μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» και ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας τον κ. Κόπτση, τον κ. Τσουμάκα, που είναι καθηγητής της Παιδιατρικής κλινικής, αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό και τον κόσμο. Η κατάσταση του 14χρονου αυτήν την στιγμή είναι βελτιωμένη, αλλά παραμείνει σε εκκρεμότητα  μεγάλο μέρος της αποκατάστασης του Βαγγέλη. Μάλιστα το παιδί στην πρόσφατη παρέλαση κατάφερε να συμμετάσχει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA