Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία 22χρονη στην Χαλκιδική όταν πήγε για μπάνιο στη θάλασσα και έπεσε θύμα βιασμού. Η νεαρή «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για πρώτη φορά, ζητώντας να τιμωρηθεί ο άνδρας που την κακοποίησε, τον οποίο ακόμα δεν έχουν εντοπίσει οι Αρχές αφού φαίνεται πως έχει διαφύγει στην Αλβανία. 

Διαβάστε ακόμη: To ταξίδι ξεκίνησε! Το πρωτοποριακό Tips by Markos κάνει πρεμιέρα από την Αρκαδία (video)

«Θέλω να τον δω πίσω από τις μπάρες, έχω και εφιάλτες καμιά φορά. Είχα εφιάλτη και την πρώτη μέρα που συνειδητοποίησα ότι είχε ξεφύγει. Θα ήθελα ιδανικά να τον είχαν πιάσει ήδη και να είναι πίσω από τις μπάρες, γιατί ανησυχώ για τον εαυτό μου, για μένα ανησυχώ αλλά ανησυχώ μην το ξανακάνει ακόμα και εάν δεν είμαι εγώ», είπε η κοπέλα στο MEGA. «Με ρώτησε κάτι πολύ περίεργες ερωτήσεις, του τύπου για σεξουαλικές χάρες ή επί πληρωμή και εγώ έλεγα όχι δεν θέλω, αλλά επειδή τις έκανε τις ερωτήσεις είχα τρομοκρατηθεί ήδη. Αντιστάθηκα όσο μπορούσα, δηλαδή προσπάθησα να τον βαρέσω να τον χτυπήσω, αλλά δεν γινόταν εγώ είμαι 50 κιλά και αυτός δεν ξέρω πόσα κιλά είναι», δήλωσε συγκλονισμένη.

Η 22χρονη διαμένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και εργαζόταν σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής. Στα τέλη Μαΐου είχε επισκεφτεί για να κάνει μπάνιο μία απόμερη παραλία στην περιοχή Κύψα της Χαλκιδικής και εκεί της επιτέθηκε ένας άγνωστος άνδρας ο οποίος φέρεται να τη βίασε. Σε κατάσταση σοκ η νεαρή κοπέλα είχε καταγγείλει στην Αστυνομία όσα βίωσε και εξετάστηκε από ιατροδικαστή στη Θεσσαλονίκη. Η κοπέλα όλον αυτόν τον καιρό ζητά από τις Αρχές να συλληφθεί ο δράστης, και προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA