Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εικόνα είναι απόκοσμη και δεν θυμίζει τα πεντακάθαρα νερά της Αγίας Πελαγίας στην Κρήτη. Οι δύτες κινούνται ανάμεσα σε θαμμένα αυτοκίνητα, λάστιχα και ολόκληρα εμπορεύματα καταστημάτων στην περιοχή μετά την φονική κακοκαιρία που στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους. Η εικόνα είναι συγκλονιστική καθώς η θάλασσα μετατράπηκε σε ένα «νεκροταφείο» αυτοκινήτων.

Διαβάστε ακόμη: To ταξίδι ξεκίνησε! Το πρωτοποριακό Tips by Markos κάνει πρεμιέρα από την Αρκαδία (video)

Οι ιδιοκτήτες τους ΙΧ και των δικύκλων δεν πρόλαβαν να σώσουν τα οχήματά τους και κατέληξαν με το ορμητικό ποτάμι στον βυθό. Ανάμεσα στους δύτες που έζησαν την παράδοξη εμπειρία και αντίκρισαν όλο το βιός των ντόπιων κάτω από νερό, ο 19χρονος Μιχάλης Μακριδάκης. Μέσα σε λίγα λεπτά η καταιγίδα παρέσυρε τα πάντα και όλα τα υπάρχοντα των κατοίκων κατέληξαν στη θάλασσα. Ενδεικτικό είναι ότι 3 εβδομάδες, μετά ακόμη «πνίγεται» στη λάσπη. Σύμφωνα με το neakriti.gr, η κολύμβηση και η αλιεία απαγορεύονται στην περιοχή ενώ θα γίνουν έλεγχοι στη θάλασσα για να κριθεί αν είναι πάλι ασφαλής και να αρθεί η απαγόρευση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA