Μενού
  • Α-
  • Α+

Την κατηγορία για τον βιασμό ενός μαθητή του αντιμετωπίζει ένας 36χρονος καθηγητής ξιφασκίας και πιο συγκεκριμένα της μεσαιωνικής σπαθασκίας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Την καταγγελία έκανε το ίδιο το θύμα, ο 21χρονος μαθητής. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, όλα έγιναν στις 24 Οκτωβρίου ύστερα από την προγραμματισμένη προπόνησή τους. Μάλιστα ο 36χρονος είχε φιλοξενήσει τον μαθητή του στο σπίτι του, καθότι η προπόνηση θα γινόταν νωρίς το πρωί. Ο 21χρονος καταγγέλλει πως ο καθηγητής του προέβη σε γενετήσιες πράξεις εναντίον του.

Διαβάστε ακόμη: To ταξίδι ξεκίνησε! Το πρωτοποριακό Tips by Markos κάνει πρεμιέρα από την Αρκαδία

Από την πλευρά του ο 36χρονος αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες και λέει πως η αλήθεια θα λάμψει στο δικαστήριο. Σημειώνεται πως τον περασμένο Απρίλιο ο 36χρονος καθηγητής είχε καταγγελθεί από πρώην σύντροφό του για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Ο καθηγητής ξιφασκίας έχει ως χόμπι να ντύνεται πολεμιστής του Μεσαίωνα και να βγαίνει στην ύπαιθρο για άσκηση με σπαθί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA