Μενού
  • Α-
  • Α+

Περιορισμένης έκτασης επεισόδια έλαβαν χώρα στο Σύνταγμα λίγο πριν τη μιάμιση (13:30) το μεσημέρι, όταν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που βρίσκονταν στην ουρά της πορείας των απεργών, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε διμοιρίες των ΜΑΤ που ήταν παραταγμένες μπροστά από τη Βουλή στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη. Ο κόσμος «έσπασε» σε τρία κομμάτια, με τον κύριο όγκο να κατεβαίνει στην κάτω πλατεία, αλλά και προς την Ερμού.

Η ΕΛΑΣ είχε σε επιφυλακή την Αύρα, η οποία δεν χρειάστηκε να επέμβει μιας και η κατάσταση εκτονώθηκε γρήγορα. Ο κόσμος συγκεντρώθηκε ξανά στο σημείο και η πορεία συνεχίζεται κανονικά χωρίς... παρατράγουδα. Στην κεφαλή της πορείας βρίσκεται τώρα το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν υπάρχουν πουθενά στους γύρω δρόμους εστίες έντασης και το μαζικό συλλαλητήριο των εργαζομένων συνεχίζεται κανονικά. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε με έκτακτες ειδήσεις.

Το Reader.gr συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν κηρύξει όλες οι συνδικαλιστικές ενώσεις στον χώρο του Τύπου αντιδρώντας στις δυσμενείς συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μετά την υγειονομική αλλά και την ενεργειακή κρίση, στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης από ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και δεν θα μεταδίδει ειδήσεις από το πρωί της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου στις 05:00 έως και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 05:00.

Δείτε εικόνες από το σημείο όπως τις κατέγραψε το Reader

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA