Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης που κατηγορείται για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ' εξακολούθηση σε βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο. Μετά από μήνες κατά τους οποίους κυκλοφορούσε ελεύθερος καθώς εκκρεμούσε η υπόθεση, ο φερόμενος ως δράστης των συγκεκριμένων πράξεων, πλέον κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων και θα μεταχθεί στις φυλακές Γρεβενών.

Πλέον ο 28χρονος αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος και με την κατηγορία της κατοχής πορνογραφικού υλικού ανηλίκων, που βρέθηκε σε λάπτοπ, που διατηρούσε στην οικία του. Το υλικό αυτό φέρεται να περιλαμβάνει πορνογραφικές φωτογραφίες ενηλίκων με αγόρια κάτω των 10 ετών και είναι σοκαριστικού περιεχομένου. Το συγκεκριμένο στοιχείο θεωρείται ιδιαίτερα επιβαρυντικό και ο ίδιος αλλά ενδεχομένως και η μητέρα του θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών. Τη διαδικασία για την περίπτωση αυτή θα αναλάβει η Εισαγγελία του Αγρινίου.

Στο μεταξύ, όπως είναι γνωστό, η οικογένεια του μικρού αγοριού έχει εκφράσει έντονη δυσαρέσκεια, μιας και θεωρεί πως ο 28χρονος είχε όλη την άνεση χρόνου μετά την υποβολή της μήνυσης σε βάρος του, να σβήσει και άλλα αρχεία που ενδεχομένως να είχε αποθηκευμένα σε ηλεκτρονικά μέσα, μιας και η έρευνα στο σπίτι του αλλά και στο νησί όπου διέμενε, καθυστέρησε πολύ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA