Μενού
  • Α-
  • Α+

Θαμμένος στην παραλία Καρτέλα στην Κυπαρισσία βρέθηκε ένας 31χρονος Αλβανός, ο οποίος δολοφονήθηκε από τρία άτομα, που συνελήφθησαν από τις Αρχές. Η αστυνομία έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς εντόπισαν τους δύο φερόμενους ως δράστες κι ακολούθως παραδόθηκε κι ο τρίτος καταζητούμενος. Η σορός του 31χρονου εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (7/11) θαμμένη στην παραλία, από έναν άνδρα που έκανε βόλτα με τον σκύλο του στην περιοχή. Ο ιατροδικαστής που πήγε στο σημείο, εξέφρασε εξ’ αρχής την πεποίθηση ότι επρόκειτο για δολοφονία.

Ο 31χρονος σκοτώθηκε από χτυπήματα στο κεφάλι από βαρύ μεταλλικό αντικείμενο και οι φερόμενοι ως δράστες έθαψαν τη σορό του στην άμμο, όμως φαίνονταν τα πόδια του, γι’ αυτό κι εντοπίστηκε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, πρόκειται για έναν 33χρονο αλλοδαπό, πιθανότατα ομοεθνή του 31χρονου, μια 30χρονη Ελληνίδα και έναν 24χρονο επίσης Ελληνα.

Οι φερόμενοι ως δράστες και το θύμα της δολοφονίας ήταν μαζί σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν στην παραλία, όπου τον λήστεψαν και τον σκότωσαν. Μάλιστα, βρέθηκε στην κατοχή τους και μέρος από τα λεφτά που κατηγορούνται ότι έκλεψαν από το θύμα της επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, άπαντες αρνούνται την κατηγορία της δολοφονίας, αλλά επιβεβαιώνουν ότι βρίσκονταν μαζί με το 31χρονο θύμα στο αυτοκίνητο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, οδήγησαν στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού, που έλαβε χώρα στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τρία (3) άτομα, 30χρονος αλλοδαπός, 24χρονος ημεδαπός και 30χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και ληστεία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι την 7.11.2022 και πρώτες πρωινές ώρες, ανωτέρω δράστες μαζί με τον 31χρονο επιβιβάστηκαν σε όχημα, μετέβησαν σε ερημική παραλία, όπου του προκάλεσαν θανατηφόρα χτυπήματα, αφαιρώντας του παράλληλα χρήματα και στη συνέχεια τον έθαψαν στην άμμο.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 33χρονος και η 30χρονη εντοπίσθηκαν χθες (8.11.2022) το βράδυ σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, προσήχθησαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA