Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για το αδίκημα τον γενετήσιων πράξεων έναντι αμοιβής με την 12χρονη από τα Σεπόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες απολογούμενος ισχυρίστηκε πως είχε επικοινωνία με το κορίτσι, αλλά δεν αποδέχθηκε ότι την βίασε. Παράλληλα, είπε ότι νόμιζε πως το κορίτσι ήταν 16 ετών κι ότι της έδωσε κάποια χρήματα για να την βοηθήσει κι όχι για να την βιάσει επί χρήμασι. Ωστόσο η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεσης την ασφάλεια τον αναγνώρισε ως έναν από τους κακοποιητές της και η βαρύτητα της τοποθέτησής της, ήταν αρκετή για να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα για την ενοχή του 43χρονου παιδόφιλου.

Οι Αρχές έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι το, ύστερα από τη σύλληψή του, όπου εντόπισαν και κατάσχεσαν τέσσερις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δύο τάμπλετ, πέντε σκληρούς δίσκους, πέντε κινητά τηλέφωνα και κάρτες μνήμης. Ολα τα ευρήματα έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για να αποκαλυφθεί το περιεχόμενό τους.

Τους 10 έφτασαν οι προφυλακισμένοι

Μετά τον παιδοβιαστή, παιδόφιλο και μαστροπό Ηλία Μίχο, ο οποίος προφυλακίστηκε για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης, στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας έχουν οδηγηθεί άλλοι οκτώ βιαστές και η μάνα της κοπέλας. Ακολούθησε ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, κάτοικος Δυτικής Αττικής, υπάλληλος σε μεταφορική εταιρεία και πατέρας τριών μικρών παιδιών. Επόμενη ήταν η 37χρονη μητέρα κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία. Ακολούθως, προφυλακίστηκαν ο 34χρονος Ευθύμης Κλωθάκης, ο 32χρονος Τάσος Λαζαρίδης κι ο 36χρονος Κονταρής Νίκος. Τελευταίοι προφυλακίστηκαν ο 35χρονος Ι.Δ. από τον Κορυδαλλό που δηλώνει εισοδηματίας και κατηγορείται ότι βίασε το παιδί τρεις φορές, ο 39χρονος Σ.Α. από το Νέο Ηράκλειο που εργάζεται ως σεκιουριτάς, ο 55χρονος Α.Μ. από τον Κολωνό, υπεύθυνος προσωπικού σε κατάστημα σούπερ μάρκετ επίσης στον Κολωνό και προπονητής ποδοσφαίρου και ο 43χρονος Α.Μ. από την Κόρινθο ηλεκτρολόγος πλοίων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA