Μενού
  • Α-
  • Α+

Η μητέρα των παιδιών στα Πετράλωνα, που έχουν καταγγείλει τον πατέρα τους για αλλεπάλληλους βιασμούς και εκείνη για συνενοχή, επιμένει στην αθωότητά της και καταθέτει πως δεν ευθύνεται για όσα φέρεται πως έκανε ο εν διαστάσει πια σύζυγός της. Αλλωστε, σύμφωνα με την ίδια, ήδη από το 2016 είχαν διαφορετικές ζωές. «Μετά τη γέννηση του αγοριού μας αρχίσαμε να έχουμε διάφορα προβλήματα. Από το 2011 δεν είχαμε επαφή ως ζευγάρι. Η συμπεριφορά του συζύγου μου έγινε πιο βίαιη, πιο επιθετική και άρχισε να πίνει. Η ρήξη στη σχέση μας ολοκληρώθηκε το 2014. Συμφωνήσαμε να πάμε σε κάποιο ψυχολόγο στον οποίο, όμως, ο σύζυγός μου δεν πήγε ποτέ. Τελικά, ύστερα από 2 χρόνια του ζήτησα να φύγει από το σπίτι, κάτι που έγινε με πολλή πίεση». 

Διαβάστε ακόμη: ΕΛΑΣ: Αυτός είναι ο Αφγανός που κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια στα παιδιά του

Για τον συγγραφέα αναφέρει σχετικά: «Τον συγγραφέα τον γνωρίσαμε σε ένα καφέ. Πολύ γρήγορα διαπίστωσε ότι ο γιος μου δεν ήταν καλά. Εγώ δεν είχα διαπιστώσει κάτι. Το 2016 ξεκίνησε να κάνει μαθήματα στο παιδί μου. Τις καθημερινές έκανε 3 ώρες μαζί του την ημέρα και τα Σαββατοκύριακα περίπου 7 ώρες. Ο γιος μου ένιωθε καλά και του είχε εμπιστοσύνη, με αποτέλεσμα να του έχω και εγώ. Βοήθησε και τον γιο μου και εμένα. Από το Πάσχα του 2017 και μετά άρχισαν να βγαίνουν βόλτες μαζί. Εγώ δεν είχα πρόβλημα που έκανε παρέα ο συγγραφέας με τον γιο μου, γιατί πήγαινε καλύτερα στα μαθήματά του». 

Ωστόσο, υπήρχαν στιγμές που ένιωθε ανασφάλεια, σύμφωνα με την ίδια, για τη σχέση του παιδιού της με τον συγγραφέα: «Σαν μητέρα, κάποιες φορές ήθελα να διασταυρώσω ότι πήγαν για παράδειγμα στην εκκλησία. Τον Νοέμβριο του 2018, είχα μια διαφωνία με τον συγγραφέα αναφορικά με το γεγονός ότι πήγαιναν και έκαναν μαθήματα εκτός σπιτιού, πότε στο σπίτι του συγγραφέα και πότε στην αίθουσα νεότητας εκκλησίας. Ο συγγραφέας μου είχε πει ότι ο γιος μου δεν ήθελε να κάνουν μαθήματα στο σπίτι, γιατί αισθανόταν πιο ήρεμος εκτός σπιτιού». 

Για τη συμπεριφορά του παιδιού της, επισήμανε: «Παρατηρούσα κάποιες φορές μελανιές στο σώμα του, όμως μου τις δικαιολογούσε. Σε όλα τα περιστατικά που ανέφερε ο γιος μου, εγώ απουσίαζα από το σπίτι για λίγες ώρες μαζί με τις αδερφές του και έμενε μόνος με τον πατέρα του. Όταν τα πληροφορήθηκα, απευθύνθηκα σε παιδοψυχολόγο και κατέθεσα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του συζύγου μου». 

«Τα παιδιά ήταν παραμελημένα»

Μιλώντας στο STAR, η γυναίκα που αποκάλυψε τα φρικιαστικά γεγονότα για τα παιδιά, μαζί με τον συγγραφέα είπε: «Τα παιδιά ήταν παραμελημένα, ήταν φοβισμένα. Η μητέρα των παιδιών μού ανέφερε κάποια περιστατικά. Η ίδια μου είχε πει ότι είχε πάει σε ένα φαρμακείο και είχε πει πως αν ο γιος της ζητήσει φάρμακα να μην του δώσουν». Όπως είπε, η μητέρα τής είχε αναφέρει πως η ψυχολόγος είχε πει στη μητέρα ότι στο αγόρι λείπει ο πατέρας του και γι' αυτό παίρνει φάρμακα.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ο 17χρονος έχει καταγγείλει ότι τον έχουν βιάσει. Το παιδί κατηγόρησε και κατήγγειλε με τα χειρότερα λόγια. Ο άντρας της είχε σχέση με άλλη γυναίκα, συνευρίσκονταν και οι τρεις μαζί, μπροστά στην ανήλικη», επισήμανε. Η μάρτυρας, που διατηρεί καφετέρια, ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη στο μαγαζί της. Σύμφωνα με αυτά που ανέφερε, η ανήλικη ζωγράφιζε «κάτι που έμοιαζε με πεταλούδα». Όταν η ιδιοκτήτρια τη ρώτησε τι είναι, η μικρή τής απάντησε ότι είναι μια ζωγραφιά που της έκανε ο πατέρας της. «Λέει "είναι το π… μου". Δίπλα ήταν η μητέρα. Εμείς είπαμε στη μητέρα να πάει να καταθέσει. Η μητέρα δεν πήγε. Δεν ασχολήθηκε. Αδιαφόρησε. Το άφησε έτσι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA