Μενού
diki-xrysi-aygi
Δίκη Χρυσής Αυγής | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με την κατάθεση αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσε στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα μαζί με άλλους 7 συναδέλφους του συνεχίστηκε την Παρασκευή (11/11) στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο μάρτυρας είδε τον μουσικό να διαπληκτίζεται με τον Γιώργο Ρουπακιά. Οταν πλησίασε, όπως είπε, ο Φύσσας «σήκωσε την μπλούζα και μου έδειξε το τραύμα. "Αυτός με μαχαίρωσε" μου είπε» κατέθεσε ο αστυνομικός.

Ο ένστολος περιέγραψε όλα όσα είδε το βράδυ της δολοφονίας. «Είδα τον Παύλο Φύσσα με τον Ρουπακιά να διαπληκτίζονται. Πίσω από τον Ρουπακιά ήταν 4-5 άτομα. Πάω να χειροπεδήσω. Βγάλαμε τα γκλομπ. Πήγα να συλλάβω έναν πίσω από τον Ρουπακιά. Μετά διαλύθηκαν άπαντες. Ο Ρουπακιάς πήγε να φύγει, προς το αυτοκίνητο του. Ο Φυσσάς προσπάθησε να του επιτεθεί και εγώ έσπευσα να τον εμποδίσω. Ο Φύσσας τότε σήκωσε την μπλούζα και μου δείχνει το τραύμα μου λέει "όχι εμένα (να σταματήσεις εννοούσε) αυτός με μαχαίρωσε". Ηρθε ο συνάδελφος και είδε το μαχαίρι που είχε πετάξει ο Ρουπακιάς κοντά στο αυτοκίνητο. Ενημερώσαμε ότι έχουμε τον πιθανό δράστη που μαχαίρωσε».

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης Κωνσταντίνος Κοτσοβός ο οποίος είπε ότι όταν έφθασε στο σημείο με το περιπολικό, όλα είχαν τελειώσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA