Μενού
biasmos
Βιασμός | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας ο διευθυντής περιφερειακής εκπαίδευσης που καταγγέλθηκε για βιασμό συναδέλφου του, παραπέμπεται τελικά σε δίκη. Ο εκπαιδευτικός θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η δική θα διεξαχθεί σε περίπου εννέα μήνες σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος.

Ο κατηγορούμενος με απόφαση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, παύθηκε των καθηκόντων του στις 16 Νοεμβρίου 2021, μετά από την καταγγελία και τη μήνυση 45χρονης εκπαιδευτικού που δούλευε στην ίδια υπηρεσία. Η 45χρονη εκπαιδευτικός μήνυσε τον Οκτώβριο του 2021 τον προϊστάμενο της, καταγγέλλοντας ότι το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου 2021, είχαν βγει για νυχτερινή διασκέδαση στον Αγιόκαμπο. Στη συνέχεια εκείνος την εξανάγκασε με σωματική βία σε πράξεις που προσβάλλαν τη γενετήσια αξιοπρέπεια της μέσα στο αυτοκίνητο του.

Η 45χρονη εκπαιδευτικός, μητέρα δύο παιδιών, κατήγγειλε επίσης, ότι «δεν ήταν ο μοναδικός βιασμός που διέπραξε ο συγκεκριμένος», καταγγέλλοντας πως άλλες 17 γυναίκες έχουν βρεθεί στην θέση της...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA