Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει. Τα δέντρα στολίζονται, τα λαμπιόνια ανάβουν και οι ετοιμασίες για την πιο εορταστική περίοδο του χρόνου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι δεν έχουμε σκεφτεί ακόμη τι δώρο θα πάρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα, όμως κάποιοι άλλοι θα λέγαμε πως έχουν οργανωθεί αρκετά καλύτερα.

Τα Lidl ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία και δεν ετοιμάζονται απλά για τα Χριστούγεννα, αλλά έχουν οργανώσει και τον μεγαλύτερο διαγωνισμό των φετινών γιορτών μέσω του Lidl Plus. Πιο συγκεκριμένα, θα προσφέρουν πλούσια δώρα σε 100 τυχερούς χρήστες της εφαρμογής, οι οποίοι θα έχουν φροντίσει να ακολουθήσουν σωστά τα βήματα, παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό.

Πώς θα γίνει αυτό; Με έναν εξαιρετικά απλό και εύκολο τρόπο. Σκανάροντας την ψηφιακή κάρτα Lidl Plus στο ταμείο και για κάθε αγορά από 30 ευρώ και άνω, ο χρήστης λαμβάνει 1 συμμετοχή εντός της εφαρμογής Lidl Plus. Οι συμμετοχές αποστέλλονται ηλεκτρονικά από τον ίδιο τον χρήστη μέσω της εφαρμογής, ενώ η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα και με ακρίβεια τις συμμετοχές που αναλογούν σε κάθε πελάτη, μετά τις αγορές του.

Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει και αποστείλει, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει για να κερδίσει. Συνεπώς, αγορές αξίας 30 ευρώ = 1 συμμετοχή, αγορές αξίας 60 ευρώ = 2 συμμετοχές, κ.ο.κ. Παιχνιδάκι έτσι; Πού να ακούσετε και τα δώρα που θα κερδίσουν οι τυχεροί χρήστες της εφαρμογής!

Έχουμε και λέμε: 50 τυχεροί χρήστες θα κερδίσουν (ο καθένας) χρηματικά εκπτωτικά κουπόνια Lidl Plus συνολικής αξίας 1.000 ευρώ, ενώ 10 τυχεροί θα κερδίσουν (ο καθένας) από 1 Apple iPad Pro, 10 από 1 laptop Lenovo, 10 από 1 TV Samsung, 10 από 1 κονσόλα Xbox και 10 θα κερδίσουν από 1 Garmin smartwatch.

Αυτή τη λίστα δώρων θα τη ζήλευε και ο ίδιος ο Άη Βασίλης. Μη σας πούμε ότι μπορεί και να μπει στο Lidl Plus και να την αντιγράψει. Α, φυσικά! Για όποιον έχει απορία σχετικά με το πώς θα κατεβάσει την εφαρμογή Lidl Plus, δεν έχει παρά να μπει στο App Store, στο Google Play ή στο Huawei AppGallery (ανάλογα με το λογισμικό του smartphone του). Στη συνέχεια κάνει γρήγορα και εύκολα εγγραφή και παίρνει μέρος στον διαγωνισμό, για να απολαύσει τα πιο plus δώρα!

Οι γιορτές είναι κοντά, αλλά ακόμη υπάρχει χρόνος. Ξεκινήστε από σήμερα τις αγορές σας στα καταστήματα Lidl, κερδίστε συμμετοχές στο Lidl Plus με κάθε αγορά αξίας από 30 ευρώ και άνω και ετοιμαστείτε για την πιο εορταστική περίοδο. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA