Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξηγήσεις ως ύποπτη καλείται να δώσει η Μαρία Καρρά για μη υποβολή ή για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες από το 2012 έως σήμερα. Η χήρα του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα φέρεται την συγκεκριμένη περίοδο να μην δήλωσε περιουσιακά στοιχεία που αγγίζουν τα 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Η κυρία Καρρά καλείται στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που ξεκίνησε μετά την διαβίβαση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών του πορίσματος του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπου Βουρλιώτη. Βάσει αυτού, η ελεγχόμενη απέκρυπτε κάθε χρόνο περιουσιακά στοιχεία περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ που αφορούν καταθέσεις της σε ατομικούς ή κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς με τον Γιώργο Τράγκα ή απόκτηση ακίνητης περιουσίας. Τις εξηγήσεις θα δώσει σε πταισματοδίκη αφού ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί, με τα διερευνώμενα εις βάρος της αδικήματα να είναι σε βαθμό κακουργήματος λόγω του ύψους του ποσού που φέρεται να απέκρυψε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA