Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα συγκλονιστικά ντοκουμέντα έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από τον χρόνο, τον τόπο, αλλά και τον τρόπο των βιαστών που έκλειναν ραντεβού με τον Ηλία Μίχο για να κακοποιήσουν σεξουαλικά τη 12χρονη σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής! Τα στοιχεία γύρω από την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας στα Σεπόλια γίνονται ολοένα και πιο συνταρακτικά, αφού το Star αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τις κρατήσεις που γίνονταν και τις φρικτές στιγμές που ζούσε το παιδί στον οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2022, γεγονός που αλλάζει σημαντικά τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: Σεπόλια: Οι τρεις τόποι μαρτυρίου της 12χρονης- Τι ψάχνει η ΕΛΑΣ σε ξενοδοχείο, Airbnb και οίκο ανοχής

Σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην πλατεία Αττικής έχουν γίνει 3 κρατήσεις. Τα ονόματα των πελατών: Ηλίας Μίχος, Ιωάννης Σοφιανίδης και Αναστάσιος Λαζαρίδης. Ο Μίχος επισκέφθηκε το ξενοδοχείο στις 21 Ιουλίου του 2022. Έκλεισε το δωμάτιο 211 και πλήρωσε 80 ευρώ. Η τιμή αυτή δείχνει ότι επρόκειτο για διανυκτέρευση. Στο ίδιο ξενοδοχείο όπου ο ίδιος βίαζε το σώμα και την ψυχή του κοριτσιού, εκεί φαίνεται πως έκλεινε και ορισμένα από τα ραντεβού της 12χρονης, αφήνοντάς τη μόνη με άγνωστους άνδρες για ώρα.

Ποιος εγγυόταν ότι το παιδί θα έβγαινε ζωντανό από εκεί μέσα; Προφανώς ένα ερώτημα αδιάφορο για τον Μίχο, τον οποίο ένοιαζε μόνο να βγάλει χρήματα από μια παιδική ψυχή. Ενα απο τα ραντεβού που φαίνεται να είχε κλείσει στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής, προσποιούμενος τη 12χρονη, ήταν αυτό με τον Ιωάννη Σοφιανίδη, ο οποίος έκανε κράτηση στο ξενοδοχείο στις 18 Σεπτεμβρίου. Έκλεισε το δωμάτιο 101 και πλήρωσε 71 ευρώ. Και εδώ έρχεται το τρίτο και πιο σημαντικό ραντεβού που έκλεισε στο παιδί ο Μίχος και είναι αυτό με τον Αναστάσιο Λαζαρίδη. Η κράτηση έγινε στις 20 Ιανουαρίου του 2022. Εκλεισε το δωμάτιο 204 και πλήρωσε 40 ευρώ. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο εφιάλτης του παιδιού ξεκίνησε κάπου μέσα στον Απρίλιο, η κράτηση όμως αυτή αλλάζει εντελώς τα δεδομένα.

Η κατάθεση της 12χρονης για τον οίκο ανοχής - Δεν άντεχε και έφευγε μόνη της

Ενας ακόμη χώρος που έχει σημαδέψει την ψυχή και το μυαλό του παιδιού είναι ο οίκος ανοχής του Μεταξουργείου. Στις περιγραφές της η 12χρονη αποκαλύπτει ότι δεν άντεχε τα όσα βίωνε εκεί μέσα και κάποιες φορές έφευγε μόνη της χωρίς να το καταλάβει κανείς. Στον οίκο ανοχής σύμφωνα με τη 12χρονη την πήγαινε πάντα ο Ηλίας Μίχος. Σε ένα γκρι κτίριο με δύο ορόφους. Όταν το κορίτσι δεν άντεχε το μαρτύριο και έφευγε ο υπάλληλος του οίκου ανοχής, της έλεγε «πού πας» και ο Ηλίας Μίχος ουσιαστικά... θύμωνε, τη μάλωνε και την απειλούσε!

  • 12χρονη: Μου έλεγε «γιατί έφυγες και μην το ξανακάνεις»
  • Ερώτηση: Θύμωνε;
  • 12χρονη: ...
  • Ερώτηση: Δηλαδή ;
  • 12χρονη: Μου έλεγε «Μην το ξανακάνεις αυτό».

Ηλίας Μίχος: «Ό,τι κάναμε ήταν με τη συναίνεση της 12χρονης»

Το απύθμενο θράσος του Ηλία Μίχου παραμένει στον απόλυτο βαθμό με τους ισχυρισμούς του 53χρονου επιχειρηματία να παραμένει ψύχραιμος ένα μήνα μετά την προφυλάκισή του και να συνεχίζει να υποστηρίζει ότι όλα γίνονταν με τη συγκατάθεση του παιδιού! «Δεν ξέρω τίποτα, δεν έχω καμία σχέση ούτε με διαμερίσματα airbnb, ούτε με ξενοδοχεία, ούτε με οίκους ανοχής. Δεν πήγαινα τη μικρή σε ραντεβού με πελάτες σε αμάξια. Ό,τι έκανα μαζί της, το έκανα με τη συναίνεσή της» φέρεται να υποστηρίζει ο Ηλίας Μίχος. Ο 53χρονος ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ στον Κολωνό αρνείται ακόμη και τις συνομιλίες με παιδοβιαστές στο blindchat πάρα το γεγονός ότι το πόρισμα από τα εγκληματολογικά φέρεται να έδειξε ότι αυτός είναι ο διαχειριστής. Επιχειρεί ακόμα και τώρα να ρίξει ευθύνες στη 12χρονη, ότι το παιδί έπαιρνε το κινητό του και μιλούσε με άνδρες στο blindchat και ισχυρίζεται πως η μητέρα της ανήλικης γνώριζε. Ο Ηλίας Μίχος δελέαζε πελάτες με φωτογραφίες της 12χρονης και ζητούσε να πληρωθεί προκαταβολικά για τα ραντεβού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star ο πελάτης με το αρχικό Π. εμφανίζεται συστημένος από τον «Μιχάλη». Ζητά συνάντηση σε ξενοδοχείο αλλά το προφίλ του απαντά στο αμάξι για 50 ευρώ. Λίγες ημέρες μετά αρχίζει η πίεση από τον Ηλία Μίχο προς τον υποψήφιο πελάτη να μπουν χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό με αντάλλαγμα φωτογραφίες:

  • Προφίλ (Μίχος υποδυόμενος τη 12χρονη): Θα στείλεις; Να ξέρω. Στείλε 50 
  • Π... (πελάτης ): Ναι θα στείλω αλλά όχι 50 
  • Προφίλ: 40 ευρώ 
  • Π...: Θα μου κάνεις τη χάρη να μου στείλεις μία φωτό τώρα να σε δω γιατί στο άλλο φαίνεται πολύ μικρή;
  • Προφίλ: Αν στείλεις τα λεφτά Θα τα στείλεις; Ναι ή όχι Στείλε τώρα.
  • Π...: Είσαι λίγο πιεστική

Η συνομιλία μέσω viber που παρουσιάζει το Star είναι μία από τις τελευταίες που έγιναν πριν αποκαλυφθεί η φρίκη. O υποψήφιος πελάτης δίνει συνολικά μέσω τράπεζας 141 ευρώ. Κάθε φορά που αντιδρά ο Ηλίας Μίχος προσπαθεί να τον πείσει με κάθε τρόπο. Ζητά άλλα χρήματα για ραντεβού και άλλα για φωτογραφίες: 

  • Προφίλ: 50 ευρώ αλλά όπως είπαμε 
  • Π: Όπως είπαμε τι;
  • Προφίλ: Να τα πάω σπίτι και κλπ 
  • Π: Όχι γιατί θα στα έχω δώσει ήδη, 40 χθες και 20 σήμερα 
  • Προφίλ: Αυτό δεν μου το είπες εγώ νόμιζα θα στα ξεπλήρωνα με φωτό 

Οι αρχές πιστεύουν ότι ο Μίχος έστειλε μέσω τριών τουλάχιστον εφαρμογών πάνω από 4 φωτογραφίες και 6 βίντεο του κοριτσιού, με το αζημίωτο φυσικά. Το κορίτσι ζούσε σε έναν εφιάλτη που ξεπερνά κάθε λογική.

  • Προφίλ: Όταν βρεθούμε 125 ευρώ και άμα μου στείλεις και 20.
  • Π: 105 Ευρώ.
  • Προφίλ: Εγώ σου λέω θα περάσεις τέλεια
  • Π: Γενικά από εδώ και στο εξής να ξέρεις ότι για φωτό δεν στέλνω λεφτά. Ότι δίνω θα αφαιρείται από το ραντεβού. Γιατί θα στα έχω δώσει ήδη, 40 χθες και 20 σήμερα 
  • Προφίλ : Αυτό δεν μου το είπες εγώ νόμιζα θα στα ξεπλήρωνα με φωτό 

Νέα εντάλματα σύλληψης για πορνογραφικό υλικό

Στο μεταξύ προ των πυλών βρίσκονται νέα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση των Σεπολίων για διακίνηση πορνογραφικού υλικού ανηλίκου. Ελέγχονται τουλάχιστον τρεις άντρες που πλήρωσαν μέσω τράπεζας και πήραν γυμνές φωτογραφίες και του κοριτσιού. Τα στοιχεία τους είναι στη διάθεση των αρχών. Τους πρόδωσαν κινητά αλλά και εμβάσματα. Ο Ηλίας Μίχος έχει ήδη κατηγορηθεί για διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Οι δικαστικές αρχές τον κατηγορούν ότι  προμηθεύτηκε,  κατείχε και διένειμε μέσω διαδικτύου άγνωστο αριθμό εγγραφών (περισσότερες από 4 φωτογραφίες και περισσότερα από 6 βίντεο που σχετίζονται με αρχεία υλικού πορνογραφίας ανηλίκου και αποτύπωσε σε ηλεκτρονικό φορέα γυμνή την 12χρονη).

Επιστρέφουν σε γιαγιά και θεία τα παιδιά 

Οι εξελίξεις όμως τρέχουν και στο αίτημα της οικογένειας της 12χρονης να επιστρέψουν τα παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού. Ζητούσαν τα τέσσερα παιδιά να μείνουν με τη γιαγιά και δύο στη θεία -στη Λευκάδα- που αποκάλυψε τη φρίκη. Το αίτημα έγινε δεκτό. Το Χαμόγελο του Παιδιού δεν έχει ενημέρωση αυτή τη στιγμή επίσημα για το πότε θα φύγουν τα παιδιά. Οσο για τη 12χρονη το πιθανότερο είναι να μείνει με τη θεία της εκτός Αθηνών, στη Λευκάδα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA