Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμης Βασίλη έφερε στην επιφάνεια η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Την επόμενη της εξαφάνισης (στις 17 Οκτωβρίου 2020, δηλαδή) μάρτυρας - «κλειδί» που πλέον είναι στη διάθεση των Αρχών είδε την Άρτεμης στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί. Ο μάρτυρας την είδε μόνη της να περπατάει σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι της παραλίας, το οποίο ήταν το αγαπημένο της. Η οικογένεια της αγνοούμενης θορυβήθηκε επειδή το ότι αυτή παραλία ήταν ένα μέρος που άρεσε στην Άρτεμης να πηγαίνει, δεν ήταν κάτι που είχε δημοσιοποιηθεί και αυτό είναι κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτή τη νέα μαρτυρία.

«Ο μάρτυρας που τίθεται στη διάθεση των Αρχών, μιλάει για την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020. Είδε την Άρτεμις να κάθεται στο κιόσκι» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας και συμπλήρωσε: «Είναι μία παραλία που συνήθιζε να έρχεται και δεν είναι κάτι που γνώριζαν πολλοί ούτε είχε γνωστοποιηθεί αυτή η τοποθεσία. Η περιγραφή ταιριάζει με τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης». «Θα μπορούσε να έρθει εύκολα εδώ, καθώς υπάρχει σύνδεση από το Κορωπί με το λεωφορείο 330. Θα το έπαιρνε από τη 2η στάση Αττικής, όπου την είδαν να περιμένει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλη.

Την ώρα που η Αγγελική Νικολούλη μιλούσε με τους καλεσμένους για τις εξελίξεις στη μυστηριώδη αυτή υπόθεση, ένας από τους συνεργάτες της, την κάλεσε κοντά του για να της δείξει ένα από τα μηνύματα που έφτασαν στην εκπομπή. Η Αγγελική Νικολούλη διάβασε το μήνυμα και αμέσως έδειξε να αλλάζει η συμπεριφορά της. Στη συνέχεια κοιτάζοντας την κάμερα, είπε με νόημα: «Παλιά σε μια άλλη υπόθεση είχα στείλει διπλά φιλάκια. Τώρα τι να στείλω; Γλυκιά μου... Την αγάπη μου. Να τα πούμε σε ένα διάλειμμα. Εκεί που έχουμε αρχίσει να ψάχνουμε σε ένα συγκεκριμένο σημείο εσύ μας στέλνεις αυτό και μας πας σε άλλο μέρος».

Προφανώς, η Αγγελική Νικολούλη απευθυνόταν σε κάποια γυναίκα η οποία με το μήνυμά της επιχείρησε να επαναφέρει την έρευνα της εκπομπής στην περιοχή που γινόταν μέχρι και σήμερα και αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην παρουσιάστρια της εκπομπής η οποία και αντέδρασε με αυτόν τον έντονο τρόπο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA