Μενού
  • Α-
  • Α+

Απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο στούντιο του «Φως στο Τούνελ» δέχθηκε η Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ρεπορτάζ για την εξαφάνιση της 19χρονης Αρτεμης και προκάλεσε την έντονη αντίδραση της παρουσιάστριας. «Αχ Θεέ μου τι θα ακούσουμε πάλι. Παλαιά όταν ήμουν στο Alter είχαν πει πως είχαν βάλει βόμβα στο στούντιο. Έφυγαν όλοι και έμεινα εγώ με μια κάμερα και συνέχισα την εκπομπή. Παιχνιδάκια τέτοια ότι έχει μπει βόμβα στο στούντιο, ας τα αφήσουμε στην άκρη. Έχουμε τόσα μέτρα ασφαλείας εδώ που δεν περνάει ούτε κουνούπι. Καλά κρασιά. Σε εσένα θα σκάσει, απ' ότι βλέπω. Τι; Θα σταματήσουμε την έρευνα; Λες και κωλώνουμε εμείς από μια βόμβα» είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Είχε προηγηθεί η επικοινωνία της εκπομπής με τον πρώην φίλο της Άρτεμης ο οποίος, ωστόσο, με επιθετικό ύφος, αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση του δημοσιογράφου τονίζοντας πως ότι ήταν να πει το έχει πει ήδη και πως θέλει να σταματήσουν από την εκπομπή να τον ενοχλούν.

«Εγώ επιμένω: Με ποιους άλλους από το φιλικό του περιβάλλον είχε η κοπέλα επαφή στα social media. Ποιοι; Εκείνος ήταν μέσα (σσ: εννοεί στον στρατό) και επιμένω. Και δεν επιμένω τυχαία. Βρε αγόρι μου γλυκό εσύ ήσουν μέσα στο στρατόπεδο και μακριά πολύ. Κανείς δε σε κατηγορεί. Οι απ' έξω, όμως, κάποιος από αυτούς δεν είχε γνωρίσει και την Άρτεμης; Δεν του την είχε συστήσει; Τι έγινε μετά όταν και εσύ ένιωσες την ενόχληση και την μπλόκαρες; και σε έπαιρναν και κάποια μέλη της οικογένειας γιατί φοβόντουσαν; Τι έγινε μετά; Συνέχισε κάποιος φίλος να παίρνει την κοπέλα για να βγουν και να γνωριστούν; Κανείς δεν κατηγορεί κανέναν αλλά εδώ έχει χαθεί ένα κοριτσάκι. Κάποιος της έστειλε ένα μήνυμα να βγει, της έδωσε ένα ραντεβού και εκείνη βγήκε. Τι της είπε; Ότι θα είσαι και εσύ εκεί; Τι έγινε εκεί; Κατάλαβες; Μια λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

»Κανείς δεν σε κατηγορεί εσένα. Αποδεδειγμένα. Και η μονάδα σου έχει πει πως ήσουν εκεί. Αλλά σε παίρνουμε και σε ρωτάμε είναι γιατί προκύπτει πως από το φιλικό σου περιβάλλον είχαν επαφή με την Άρτεμη. Ε πως να το κάνουμε τώρα ρε αγόρι μου γλυκό; Δε σε ενοχλούμε αλλά ψάχνουμε να βρούμε την αλήθεια. Και μέσα από τη σιωπή παίρνεις απαντήσεις» είπε εμφανώς εκνευρισμένη η Αγγελική Νικολούλη.

Στη συνέχεια, ωστόσο, η ίδια η Αγγελική Νικολούλη έκανε άμεση σύνδεση της απειλής για βόμβα με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου (αφού ο άνθρωπος που έκανε την απειλή είπε πως η συγκεκριμένη υπόθεση τελείωσε) και επανήλθε ακόμα πιο εξοργισμένη. «Γιατί έχει τελειώσει η υπόθεση; Απαγάγατε έναν νέο, τον δολοφονήσατε, τον πετάξατε μετά κάπου και δε λέτε τίποτα για να πάρτε τα λεφτά; ο φίλος της οικογένειας τα έκανε όλα αυτά και έρχεσαι τώρα και μου λες για βόμβα και ότι έχει τελειώσει η ιστορία»; είπε η Αγγελική Νικολούλη χτυπώντας το χέρι στο γραφείο!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA