Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 10ος κατηγορούμενος που οδηγήθηκε στη φυλακή, για τον βιασμό της 12χρονης από τα Σεπόλια, είναι ο 43χρονος ηλεκτρολόγος, ο οποίος όπως προέκυψε από τις καταθέσεις της 12χρονης και το προανακριτικό υλικό, ο προφυλακισμένος παιδόφιλος και παιδοβιαστής, συναντήθηκε τουλάχιστον 3 φορές και βίασε το κορίτσι.

Ο ηλεκτρολόγος πλοίων, μετά τη σύντομη απολογία του στην 33η τακτική ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος επέμεινε στην υπερασπιστική γραμμή ισχυριζόμενος ότι συναντήθηκε τρεις φορές με το ανήλικο κορίτσι, το οποίο νόμιζε ότι ήταν 16 ετών αλλά δεν υπήρξε βιασμός. Ανέφερε, δε, πως της έδωσε κάποια χρήματα για να τη βοηθήσει.

«Πράγματι συναντήθηκα με την ανήλικη κατόπιν πρότασής της μέσω της εφαρμογής blindchat. Ομως δεν συνευρεθήκαμε ερωτικά, ούτε έγινε κάποια ασελγής πράξη. Μου είχε πει ότι είναι 16 ετών και εγώ την πίστεψα», είπε αρχικά ο 43χρονος και πρόσθεσε: «Τα χρήματα που της έδωσα, τα έδωσα επειδή την λυπήθηκα γιατί μου είπε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα. Συγκεκριμένα μου ανέφερε ότι ο πατέρας της αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ότι η μητέρα της πάσχει από καρκίνο. Δεν προχώρησα σε συνουσία μαζί της, καθώς δεν επιθυμούσα να συνευρεθώ ερωτικά μαζί της μέσα στο αυτοκίνητό μου», δήλωσε ο προφυλακισμένος φερόμενος ως παιδοβιαστής.

Τι κατέθεσε η 12χρονη για τον 43χρονο

Η 12χρονη, όχι μόνο τον αναγνώρισε, αλλά είπε ότι είχαν συναντηθεί 2-3 φορές. «Είχαμε βρεθεί 2-3 φορές. Την τρίτη φορά πήγαμε σε ξενοδοχείο. Του είπα ότι δεν ήθελα», είπε η 12χρονη, ενώ σε ερώτηση της ψυχολόγου ένα είχαν συμβεί και άλλα πράγματα, η 12χρονη απάντησε καταφατικά, αλλά αρνήθηκε να πει τι συνέβη. «Δεν μπορώ», δήλωσε χαρακτηριστικά... Κι όλα αυτά στην τέταρτη κατάθεση του παιδιού, που αναγκάζεται να ζει και να ξαναζεί ό,τι έχει περάσει τους τελευταίους μήνες στα χέρια του Ηλία Μίχου και των υπόλοιπων ανώμαλων, με τους οποίους την ανάγκαζε να συνευρίσκεται και να βιάζεται κατ' εξακολούθηση, έναντι αμοιβής.

Η κατάθεση της 12χρονης για το σπίτι που την πήγαινε ο Μίχος

«Σε αυτό το δωμάτιο είχαμε πάει εγώ και ο Ηλίας. Στην κάτω πόρτα έμπαινε χωρίς κλειδιά άνοιγε έτσι. Στην πάνω πόρτα είχε κλειδί. Ανοιγε την πόρτα, μπαίναμε και ήταν σαν κανονικό σπίτι» είπε το κορίτσι στην κατάθεσή του στους παιδοψυχολόγους. Κληθείσα να απαντήσει τι γινόταν εκεί είπε ότι «ερχόταν πάντα ένας άντρας, ένας κάθε φορά, διαφορετικός...». Μάλιστα η νεαρή κοπέλα έχει δώσει όλα τα στοιχεία για το σπίτι, πού ακριβώς ήταν και πώς την οδηγούσε εκεί ο 53χρονος μαστροπός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA