Μενού
  • Α-
  • Α+

Προειδοποιητικό τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας στο κτήριο του ΣΚΑΪ στο Φάληρο, έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, λίγη ώρα μετά το αντίστοιχο που έγινε και στο Open για βόμβα στο κανάλι στο Κορωπί. Ευτυχώς, στην περίπτωση του «Ανοιχτού Καναλιού» το τηλεφώνημα αποδείχθηκε φάρσα, κάτι που ελπίζουν άπαντες να ισχύει και στο Φάληρο.

Για τον... φόβο των Ιουδαίων, εκκενώθηκε άμεσα το κτήριο κι εξετάζεται από τις αστυνομικές Αρχές με τη συνδρομή εκπαιδευμένων σκύλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν, το κτήριο του ΣΚΑΪ είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης, η οποία ευτυχώς είχε προκαλέσει μόνο υλικές ζημιές.

Το τηλεφώνημα έγινε από άγνωστο αριθμό στο τηλεφωνικό κέντρο του ΣΚΑΪ και προειδοποίησε για βόμβα που θα εκραγεί σε 25 λεπτά. Το προειδοποιητικό μήνυμα ήταν ηχογραφημένο. Στον τηλεοπτικό σταθμό έσπευσαν αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης, όμως από την έρευνα αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για φάρσα.

Οι φαρσέρ, προφανώς έδειξαν... οίστρο το τελευταίο 24ωρο, καθώς εκτός από τον ΣΚΑΪ και το Open, απειλητικό τηλεφώνημα έγινε και τα ξημερώματα στο Mega την ώρα που παιζόταν η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA