Μενού
  • Α-
  • Α+

«Δεν υπάρχει καμία έμμισθη ή άμισθη σχέση εργασίας με το υπουργείο Τουρισμού» είναι η ξεκάθαρη απάντηση που δίνουν πηγές του υπουργείου Τουρισμού στη παραφιλολογία που αναπτύχθηκε μέσω social media και ήθελε την Αμαλία Κωστοπούλου, κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου να εργάζεται στο υπουργείο Τουρισμού όπου προϊσταται ο Βασίλης Κικίλιας

«Αναφορικά με αυτό που κυκλοφορεί στο Twitter για την "πρόσληψη της κόρης της Τζένης Μπαλατσινού ως ειδικής συμβούλου στο υπουργείο Τουρισμού" η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καμία έμμισθη ή άμισθη σχέση εργασίας με το Υπουργείο Τουρισμού», τονίζουν χαρακτηριστικά πηγές του υπουργείου. Να σημειωθεί πως η Αμαλία Κωστοπούλου ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ, συγκεκριμένα στο Λος Αντζελες. Η παραφιλολογία ξεκίνησε μέσω Twitter με χρήστες της πλατφόρμας να υποστηρίζουν πως η Αμαλία Κωστοπούλου προσλήφθηκε στο υπουργείο Τουρισμού ως «ειδική σύμβουλος». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA