Μενού
  • Α-
  • Α+

«Αν είχα βιάσει τα παιδιά μου θα αυτοκτονούσα», δηλώνει ο κατηγορούμενος πατέρας για την υπόθεση των Πετραλώνων. Υποστηρίζει πως η οικογένειά του χειραγωγήθηκε από τον λογοτέχνη και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι «σχιζοφρενής», ενώ ανέφερε πως τα παιδιά έμπλεξαν και τη μητέρα τους στην υπόθεση επειδή ο λογοτέχνης «αισθάνεται τη θηλιά στον λαιμό του από τις δικαστικές Αρχές και μέσα στο φόβο του, για να τη γλιτώσει για όλα αυτά που έχει κάνει έβαλε στο παιχνίδι και τη μάνα».

Διαβάστε ακόμη: Πετράλωνα: Η παιδοψυχίατρος «βλέπει» σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών

Σε ερώτηση για το αν θα έλεγε ποτέ ότι πείραζε τα παιδιά του είπε «δεν θα το παραδεχόμουν αλλά μπορεί να έκανα κάτι καλύτερο, να αυτοκτονούσα. Προτιμώ να αυτοκτονήσω με την ηθική μου παρά να κάθομαι και να βιώνω πέντε χρόνια αυτό τον "σταυρό" για έναν τρελό! 19 άτομα, ο αδερφός και η μάνα μου. Πώς μπορεί ένα άτομο να κάνει μ.... μία ολόκληρη κοινωνία!».  «Ο γιος μου δεν έχει καταγγείλει κανέναν. Ολα αυτά τα έχει καταγγείλει ο λογοτέχνης», υποστηρίζει και σε ερώτηση γιατί τα έκανε όλα αυτά απαντά: «αυτό θα το μάθω μόλις τελειώσουν τα δικαστήρια».«Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Το μόνο που σκέφτομαι, γιατί δηλαδή μπορεί να έχει γίνει αυτό, είναι επειδή εγώ είχα μία επιχείρηση και η πρώην γυναίκα μου κάποια διαμερίσματα στα Πετράλωνα, αυτός νόμιζε πως υπήρχε χρήμα και θα εκμεταλλευόταν την κατάσταση κάνοντας τον πατέρα και κερδίζοντας χρήματα. Ή ότι ο άνθρωπος είναι σχιζοφρενής! Εχει θέμα!». 

«Νιώθω χάλια που δεν έχω δει 5 χρόνια τα παιδιά μου. Εφτασα πολλές φορές που ήθελα να βάλω τέρμα στη ζωή μου» είπε ο πατέρας των τριών παιδιών. «Δεν ξέρω πως αποφάσισαν οι τρεις τους, ο λογοτέχνης και τα δύο παιδιά μου να μπλέξουν και τη μάνα τους στο τέλος. Η εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι έσπασε η φιλία που είχε ο λογοτέχνης με την πρώην σύζυγό μου. Πιστεύω ότι ο λογοτέχνης αισθάνεται τη θηλιά στον λαιμό του από τις δικαστικές Αρχές και μέσα στο φόβο του, για να τη γλιτώσει για όλα αυτά που έχει κάνει έβαλε στο παιχνίδι και τη μάνα τους», υποστηρίζει. 

«Πήγα στον λογοτέχνη και μου έκλεισε την πόρτα»

Για τον λογοτέχνη είπε πως «είχε μπει μέσα στο σπίτι μας όταν τον γνωρίσαμε σε ένα καφέ. Εξομολογήθηκε η γυναίκα μου ότι ο (σ.σ. γιος) είναι αδύναμος στα μαθήματα και γι αυτό χρειάστηκε τη βοήθεια αυτού του δασκάλου. Στην αρχή έκανε μία με δύο ώρες μάθημα». Μετά τον χωρισμό με τη σύζυγό του δηλώνει πως δεν διαπίστωσε κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά των παιδιών απέναντί του, «ήταν φυσιολογικά, κανονικότατα». Τον Ιούλιο του 2017 κατατέθηκε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από τη μητέρα των παιδιών στην οποία η ίδια ζητά να μην υπάρχει καμία επικοινωνία γιου και πατέρα λόγω σεξουαλικής κακοποίησης. Τότε ο κατηγορούμενος «πάγωσα, έφυγε ο κόσμος. Κόπηκαν τα πόδια μου. Δεν μπορούσα να το διαβάσω. Προσπάθησα να επικοινωνήσω. Δεν σήκωνε κανείς τα τηλέφωνα. Είδα στην αναφορά πως ο μόνος που μιλά γι αυτό το πράγμα είναι ο λογοτέχνης. Δεν μπορούσα να βρω την πρώην γυναίκα μου και πήγα στο σπίτι του. Μου έκλεισε την πόρτα και μου είπε "δεν έχεις καμία δουλειά με εμένα, ό,τι θέλεις θα μιλάς με τους δικηγόρους μου"».

«Ο γιος μου χειραγωγήθηκε»

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως ο γιος του «χειραγωγήθηκε» και συμπλήρωσε: «όταν είσαι με έναν άνθρωπο από το πρωί μέχρι το βράδυ και είσαι τόσες ώρες μαζί και ο πατέρας έλειπε από το σπίτι, είναι εύκολο να πει αυτά τα πράγματα». Μετά τις καταγγελίες ο ίδιος δεν επικοινώνησε με τον γιο του «γιατί μου είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα και έκοψαν κάθε δίαυλο επικοινωνίας. Είχαν κόψει σχέσεις με τους νονούς του, με τους κουμπάρους μας. Δεν είχαμε πλέον καμία σχέση. Δεν πήγα από το σπίτι. Ισως φοβήθηκα μην είμαι παρορμητικός και κάνω καμία μ....». Ταυτόχρονα ανέφερε πως η σχέση του γιου του με τον λογοτέχνη ήταν «περίεργη δεν ήταν φυσιολογική. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να σέρνει ένα παιδί που έχει 35 χρόνια διαφορά να το σέρνει παντού».  Για τα όσα υποστηρίζουν τα παιδιά για κόσμο που έμπαινε στο σπίτι, ο πατέρας δηλώνει πως «κανείς δεν έμπαινε» και «μπαίναμε δύο, τρία άτομα. Καμία οικιακή βοηθός και καμία φιλενάδα της πρώην γυναίκας μου. Μέχρι το 2011 τα παιδιά μεγάλωναν με την πεθερά. Μετά μπήκαμε σε έναν αγώνα και πηγαίναμε στη ΓΑΔΑ. Εμαθα πως πριν φτάσουν σε εμάς είχαν κάνει φύλλο και φτερό την πολυκατοικία και τη γειτονιά. Πρώτα ξεκίνησαν με εμένα, μετά με τη σύντροφό μου, τη μητέρα μου, τους υπαλλήλους μου. Ημασταν 19 άτομα». 

«Αλλαξαν τις μαρτυρίες»

Για την μικρή κόρη που τον καταγγέλλει πως την «πείραζε» και είπε πως «ήταν κακός», ο πατέρας λέει για τη σχέση τους: «ήταν πάρα πολύ όμορφη, ήταν το παιδί που πέρασα λίγο παραπάνω χρόνο μαζί του γιατί στα άλλα δούλευα απίστευτα. Του είχα αδυναμία και μου είχε αδυναμία. Μάλιστα σε μία μαρτυρία λέει στο τέλος "εγώ δεν θυμάμαι κάτι αλλά όταν μου είπε η μαμά να θυμηθώ τα θυμήθηκα όλα". Και η μεγάλη μου κόρη στην πρώτη δικογραφία λέει "εγώ δεν είδα τίποτα, δεν ξέρω τίποτα αλλά για να τα λέει η μαμά έτσι έχουν γίνει". Η μικρή μου κόρη έδωσε τρεις, τέσσερις μαρτυρίες και τις άλλαζε. Δεν είπαν από την αρχή ο μπαμπάς βίαζε. Αλλα έλεγαν στην αρχή, άλλα έλεγαν στη μέση, άλλα στο τέλος. 

«Αισχρά και τερατώδη όσα ακούγονται»

«Τα όσα ακούγονται είναι αισχρά και τερατώδη. Ακούγεται η μία πλευρά και ο πατέρας που είναι το θύμα δεν έχει ακουστεί πουθενά» είπε ο πατέρας και ισχυρίστηκε πως η σχέση με τα παιδιά και τη σύζυγό του ήταν ιδιαίτερα καλή και πήραν διαζύγιο το 2016. «Με την σύζυγό μου δεν είχαμε κόντρες και προβλήματα. Ολα ξεκίνησαν όταν χωρίσαμε. Ηταν συναινετικό διαζύγιο, είχαμε βρει τη διατροφή, τις ημέρες και τις ώρες που θα βλέπω τα παιδιά. Θυμάμαι πως μέσα στους όρους είχε βάλει να μη βάζω τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο όταν είμαι πιωμένος. Κάθε Κυριακή τα έπαιρνα και πηγαίναμε ταβέρνα. Μεσοβδόμαδα έπαιρνα τα μικρά στον παιδότοπο, μιλούσαμε στο τηλέφωνο κάθε μέρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA