Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 23χρονη υπάλληλος ενεχυροδανειστηρίου στο κέντρο της Αθήνας που την περασμένη εβδομάδα δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από δύο κακοποιούς που εισέβαλαν στο κατάστημα ώστε να το ληστέψουν. Οι γιατροί που την παρακολουθούν προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την υγεία της με τη νεαρή κοπέλα να έχει τραυματιστεί στον πνεύμονα από μαχαίρι και να χρειάζεται οξυγόνο και μηχανική υποστήριξη για να αναπνεύσει.

Διαβάστε ακόμη: Σταύρος Μπαλάσκας: Πριν από την αστυνομία ήμουν φορτηγατζής σε νταλίκες

Οπως διαπιστώθηκε, δράστες της αιματηρής ληστείας ήταν ένας 47χρονος ημεδαπός και ένας 40χρονος αλλοδαπός. Μέλη συμμορίας, που σύμφωνα με την αστυνομία διέπρατταν ληστείες κατ’ επάγγελμα, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Οι αστυνομικοί κατέληξαν πως ο ληστής που μαχαίρωσε την άτυχη υπάλληλο ήταν ο 40χρονος αλλοδαπός. Ο ημεδαπός συνεργός του, ήταν εκείνος που της χτύπησε το κουδούνι, εκείνος που έψαξε στο γραφείο για χρήματα και κοσμήματα, εκείνος που στο τέλος άνοιξε την πόρτα και βγήκε πρώτος από το ενεχυροδανειστήριο.

Οι ληστές αφού την τραυμάτισαν σοβαρά την πέταξαν στο πεζοδρόμιο με την κοπέλα να σηκώνεται σε άθλια κατάσταση και να επιστρέφει στο κατάστημα όταν πλέον οι δύο ληστές και εν δυνάμει δολοφόνοι, αποχώρησαν από το σημείο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, γύρω της, στο γραφείο που μαχαιρώθηκε δύο φορές, βρίσκονται ορισμένοι από τους αυτόπτες μάρτυρες, που προσπαθούν να τη βοηθήσουν μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. Οι κηλίδες αίματος στο πάτωμα αλλά και στα ρούχα της, συμπυκνώνουν ένα κομμάτι μόνο, του εφιάλτη που έζησε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA