Μενού
  • Α-
  • Α+

Χειροπέδες πέρασε η ασφάλεια του Βόλου σε 50χρονο πατέρα ο οποίος σε καυγά με την κόρη του, εκτόξευσε απειλές εναντίον της. Μετά από μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος του, ο 50χρονος ο οποίος συχνά είχε βίαια ξεσπάσματα, συνελήφθη και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Συγκεκριμένα, ο 50χρονος από τον Αλμυρό Βόλου απείλησε να σκοτώσει την 14χρονη κόρη του επάνω σε ένα καυγά, για ασήμαντη αφορμή. «Θα σε γονατίσω, θα σε σκοτώσω, δεν θα ζήσεις παλιοκόριτσο» φώναζε ο πατέρας στο 14χρονο κορίτσι και όλα δείχνουν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που η βία κυριαρχούσε στο σπίτι. Στην προσπάθεια της πεθεράς του, να βοηθήσει το παιδί, έπεσε και εκείνη θύμα της οργής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο επεισόδιο ανάγκασε τη μητέρα του παιδιού να ζητήσει βοήθεια από την Αστυνομία και οι τρεις γυναίκες κατέθεσαν μήνυση. Ο 50χρονος συνελήφθη και δήλωσε στους αστυνομικούς πως δεν απείλησε και δεν εξύβρισε το παιδί και την πεθερά του. Ζήτησε προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να απολογηθεί και διατάχθηκε η κράτησή του ώστε να μην πλησιάσει την οικογένεια. Σε έρευνα της Αστυνομίας μετά την καταγγελία, βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του τέσσερα μαχαίρια που κατείχε παράνομα αλλά και μια καραμπίνα, για την οποία κατείχε νόμιμη άδεια χρήσης. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι εξύβριση κατά συρροή, απειλή και παράνομη οπλοκατοχή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA