Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρωτοφανές περιστατικό φαίνεται πως έλαβε χώρα στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όταν ένα παιδί 7 ετών υποστήριξε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 14χρονο και στη συνέχεια ο νονός του, «όρμησε» στην κλινική και ξυλοκόπησε τόσο τον έφηβο όσο και τον υπεύθυνο ασφαλείας. Η υπόθεση προκάλεσε την παρέμβαση του υπουργείου Υγείας και με απόφαση του Θάνου Πλεύρη διατάχθηκε η διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ). Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, όλα ξεκίνησαν όταν ο 7χρονος που βρίσκεται στο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή είπε στη μητέρα του πως ένας 14χρονος που φιλοξενείται εξίσου με εισαγγελική εντολή τον απομόνωσε και τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Νέα δίωξη σε άνδρα που είχε λάβει φωτογραφίες

Η μητέρα μόλις ενημερώθηκε τηλεφώνησε σε έναν άνδρα που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο νονός του μικρού παιδιού, ο οποίος μετέβη στο νοσοκομείο και «όρμησε» μέσα στην κλινική ξυλοκοπώντας τον υπεύθυνο ασφαλείας που του είπε πως απαγορεύεται η είσοδος. Στη συνέχεια ο άνδρας εντόπισε τον 14χρονο, τον οποίο επίσης ξυλοκόπησε άγρια και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά το περιστατικό και μία 13χρονη υποστήριξε πως παρενοχλήθηκε από τον 14χρονο στην τουαλέτα. Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ανηλίκων. Οπως είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, ο νονός «προσποιήθηκε πως είναι ο πατέρας και έδειρε τον υπεύθυνο ασφαλείας. Πρόκειται για τραγικά γεγονότα που είχαμε επισημάνει πως θα σημειωθούν. Τα παιδιά αυτά έπρεπε να είναι σε μονάδες. Το Παίδων Αγλαΐα Κυριακού φιλοξενεί 37 παιδιά και αναγκάζεται να νοσηλεύει παιδιά σε ράντζα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA