Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναβίωσε στο ΜΟΕ Ανατολικής Κρήτης η φρικιαστική υπόθεση της ασέλγειας κατά μίας 4χρονης από τον παππού και τη γιαγιά της. Τον περασμένο Δεκέμβριο ο 55χρονος καταδικάστηκε σε 10ετή κάθειρξη, ενώ η σύζυγος-συνένοχος, καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση με αναστολή. Το εφετείο έκρινε εκ νέου ένοχο τον παππού για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και του επέβαλε ακριβώς την ίδια ποινή που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα, κάθειρξη 10 ετών.

Η χθεσινή δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της ανηλικότητας του θύματος. Σύμφωνα με την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, ο 55χρονος φέρεται να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της εγγονής του πριν από περίπου 10 χρόνια, όταν το παιδί ήταν ηλικίας 3-4 ετών. Σύμφωνα με το δικαστήριο, ωστόσο, η γιαγιά της μικρής αποδεχόταν τον σύζυγό της να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του μέσω των ασελγών πράξεων. Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, πολλές από τις εν λόγω ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης συνέβαιναν μπροστά στα μάτια της γιαγιάς της, αλλά και κατά τη διάρκεια των ερωτικών συνευρέσεων της ίδιας με τον σύζυγό της. Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στη Νεάπολη Λασιθίου, δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό στον 55χρονο. Ωστόσο, χορηγήθηκε ελαφρυντικό στη σύζυγό του.

Οπως μετέδωσε η Κρήτη TV, η αποτρόπαιη υπόθεση φέρεται να αποκαλύφθηκε όταν η μικρή απομακρύνθηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον, μετά από ανώνυμη καταγγελία που έγινε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» κι αφού ακολούθησαν έρευνες και εισαγγελική εντολή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, όταν επιτέλους η ανήλικη βρέθηκε σε ένα ασφαλές περιβάλλον, φέρεται να... αποκάλυψε τα όσα φρικιαστικά είχε βιώσει στο παρελθόν, μέσω από το παιχνίδι της με τις κούκλες. Ο παππούς, φέρεται στο παρελθόν να ασελγούσε και στην κόρη του, ωστόσο, αυτές οι καταγγελίες έμειναν στα... λόγια και δεν πήραν το δρόμο για τη Δικαιοσύνη, ενώ και η απεχθής πράξη παραγράφηκε με την πάροδο των ετών. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA