Μενού
  • Α-
  • Α+

Απίστευτη περιπέτεια έζησε μία γυναίκα στα Εξάρχεια, η οποία έπεσε θύμα απάτης, όταν πιτήδειοι της συστήθηκαν ως λογιστές και με την πρόφαση ότι δικαιούταν επιστροφή 48.000 ευρώ από την εφορία, κατάφεραν να της αποσπάσουν 20.000 ευρώ! Η γυναίκα μίλησε στο Star και περιέγραψε όλα όσα βίωσε και πώς οι απατεώνες την έβαλαν... στο χέρι. Χαριλάου Τρικούπη και Τσιμισκή στα Εξάρχεια είχαν παρκάρει το αυτοκίνητο τους οι επιτήδειοι και περίμεναν το θύμα τους καρτερικά! «Με σταματήσανε και μου είπαν ''είμαι λογίστρια, έχεις να πάρεις από την εφορία κάποια αναδρομικά, πήγαινε σπίτι σου να πάρεις ταυτότητα να πάμε να εισπράξουμε για ιατρικούς λόγους τα λεφτά για να πάρεις παράβολα''» περιέγραψε η άτυχη γυναίκα.

Διαβάστε ακόμη: Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Αδωνι Γεωργιάδη

«Γύρω στις 48.000 αναδρομικά μου είπαν θα εισπράξω. Ξέρανε πάρα πολλά στοιχεία για εμένα, πως λένε τα αδέρφια μου, που μένουν, που είναι ο λογιστής μου και δήθεν πήραν εκείνη την ώρα τηλέφωνο και μίλησαν με τον λογιστή μου». Η γυναίκα έκανε το λάθος και επιβιβάστηκε στο όχημα μαζί τους. «Με πηγαίνανε από τράπεζα σε τράπεζα. Μου πήραν συνολικά 20.000 ευρώ».

Εκτη στάση μια επιχείρηση στην Αγία Παρασκευή για να βγάλει φωτοτυπίες την ταυτότητα της όπως της είπαν οι δράστες. Επιστρέφοντας προς το όχημα , συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν εκεί. «Τότε παραλίγο να πάθω το εγκεφαλικό. Θύμωσα πάρα πολύ με τον εαυτό  μου» είπε η γυναίκα. Οι δράστες πρόσεχαν πάρα πολύ τις κινήσεις τους, σε κάθε τράπεζα που σταματούσαν, ποτέ δεν πάρκαραν μπροστά από το κατάστημα για να μην τους καταγράψουν οι κάμερες ασφαλείας. Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Εξαρχείων έχουν στα χέρια τους στοιχεία των δραστών καθώς η γυναίκα τους αναγνώρισε από φωτογραφίες σεσημασμένων που της έδειξαν οι αστυνομικοί. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA